Διεγράφη η σελίδα της Νίκης Προαστείου στο facebook!

«Επεσε» η σελίδα της Νίκης Προαστείου και του προέδρου της ομάδας στο facebook

νΊΚΗ

Και ξαφνικά τέλος η σελίδα της Νίκης Προαστείου στο facebook! Η σελίδα παραβιάστηκε και διεγράφη, ενώ το ίδιο έγινε με το προσωπικό προφίλ του προέδρου της ομάδας, Χρήστου Μοσχόπουλου!

Mάλιστα, ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση που έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας, τις τελευταίες ημέρες η επίσημη σελίδα μας ΑΣ Νίκη Προαστείου παραβιάστηκε, με τους δράστες αυτής της παραβίασης να τη διαγράφουν οριστικά από το Facebook. Το ίδιο ακριβώς συνέβη με την προσωπική σελίδα του προέδρου της ομάδας της Νίκη Προαστείου.
Η ταυτόχρονη παραβίαση των δύο αυτών σελίδων μας βάζει σε εύλογες σκέψεις για τους λόγους και τα κίνητρα της και μας δημιουργεί έντονη όσο και εύλογη ενόχληση καθώς τέτοιες πρακτικές είναι παράνομες και καταχρηστικές και δεν γίνονται εν είδη αστεϊσμού αλλά προφανώς έχουν βαθύτερα και σκοτεινά κίνητρα.
Η εν λόγω υπόθεση έχει ανατεθεί στους νομικούς της ομάδας μας ενώ έχουν γίνει οι δέουσες καταγγελίες τόσο στη Meta (εταιρία στην οποία ανήκει το Facebook) όσο και στις σχετικές πολιτειακές αρχές αφού συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων και επισύρει βαρύτατες ποινές τις οποίες προφανώς θα επιδιώξουμε για το/την/τους δράστη/ες της.
Δεν κρύβουμε δε ότι είμαστε εξαιρετικά περίεργοι να μάθουμε τι τον/την/τους ώθησε σε μία τέτοια ενέργεια που ουδεμία σχέση δύναται να έχει με το αμιγώς αθλητικό κομμάτι αφού καμίας ομάδας η πορεία δεν ανακόπηκε επειδή παραβιάστηκαν οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσής της.

Δεν θέλουμε δε να σκεφτούμε καν ότι η εν λόγω πράξη που συνιστά σοβαρότατη παρανομία σχετίζεται με τις θέσεις που κατά καιρούς έχουμε εκφράσει υπέρ του ευ αγωνίζεσθαι και της διαφάνειας στο ποδόσφαιρο της πόλη μας.
Τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσουμε όλους τους φίλους της Νίκης για τη νέα μας σελίδα, μέσα από την οποία θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε πάντα με γνώμονα την ειλικρίνεια, την τιμιότητα, το σεβασμό και την εν συναίσθηση.
Ευχαριστούμε πολύ!»