Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Σήμερα θα γίνει έκτακτο ιατρικό συμβούλιο προκειμένου οι γιατροί να κρίνουν την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

ΜΑρινέλλα

Σταθερή αλλά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση υγείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, μία σχεδόν εβδομάδα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, μετά την κατάρρευση το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Ηρώδειο, που κατέρρευσε πάνω στην σκηνή παγώνοντας το πανελλήνιο.

Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, δίχως μεγάλες επιπλοκές, όπως ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του «Υγεία».

Μάλιστα, σήμερα, θα γίνει κι έκτακτο ιατρικό συμβούλιο, στο οποίο οι γιατροί θα αποφασίσουν πως θα συνεχίσουν.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Υγεία», όπου επιτρέπεται το επισκεπτήριο μόνο στην κόρη της.

Μιλώντας στο Action 24 το πρωί της Τετάρτης, η Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι η Μαρινέλλα χρειάζεται χρόνο, με τους γιατρούς να αξιολογούν τις επόμενες ημέρες τις εξετάσεις της.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε σε τέτοια βαριά περιστατικά. Χωρίς μείζονες επιπλοκές. Επειδή όλοι ρωτάνε τι σημαίνει αυτό. Μπορεί κάποιος μέσα στη Μονάδα να κάνει έναν πυρετό ή οτιδήποτε. Δεν μας ανησυχεί, είναι μικρές επιπλοκές που τις περιμένουμε όταν νοσηλεύεται κάποιος. Τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα αξιολογήσουν τις εξετάσεις, τις αξονικές και τις μαγνητικές και θα δούνε την πορεία».

Σύμφωνα με την κυρία Παγώνη, «επειδή όλος ο κόσμος στέλνει την αγάπη του στη Μαρινέλλα, δε μπορούμε να βιαστούμε. Θέλει πολύ χρόνο, η εξέλιξη είναι σταδιακή.

Κάθε ώρα, κάθε λεπτό που περνάει, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό και δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο, είναι υπέρ της ασθενούς. Η φαρμακευτική αγωγή είναι αυτή με την οποία πάει καλά. Η επαφή που έχει, το ότι δεν είναι διασωληνωμένη, είναι υπέρ της ασθενούς».

 




 

 

Διαβάστε επίσης

Μέση Ανατολή: Ολα ανοικτά ακόμα και «χτυπήματα» πυρηνικών εγκαταστάσεων στα Ισραηλινά αντίποινα στο Ιράν

Διεθνής ανησυχία στην αγορά πετρελαίου, άλμα έως και 5% στην τιμή

Πάτρα: Πτώση άνδρα από μπαλκόνι

Δημήτρης Καλογερόπουλος: Τι συμβαίνει με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, παραμένει διασωληνωμένος

Καιρός: Τι θα φέρει η νέα κακοκαιρία τύπου «Π», τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι ΧΑΡΤΕΣ

Πάτρα: Η «Π» αποκαλύπτει την έκθεση του «ΕΑΓΜΕ» για το Γηροκομείο

Πυρκαγιά Ξυλόκαστρο: Μάχη για 4η μέρα σε διάσπαρτες εστίες, κλειστά και σήμερα τα σχολεία

Σύγκρουση Πλακιά – Καρυστιανού για τη συναυλία στα Τέμπη: «Τα 57 θύματα είναι τα παιδιά μου» ΒΙΝΤΕΟ