Οι μάσκες έπεσαν και η λάσπη γύρισε πίσω

Ο Γιώργος Βαγενάς είναι επανεκλεγείς πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορίου-Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, ΝΔ Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ιθάκης.

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδας Ζακύνθου Κεφαλληνίας και Ιθάκης πραγματοποίησε τις εκλογικές διαδικασίες της την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Η Παράταξή μας βγήκε νικήτρια με την απόλυτη πλειοψηφία των 9 εδρών και ποσοστό 53%. Το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι η ομάδα μας αναδείχτηκε πιο συμπαγής και στέρεη από ποτέ, απομονώνοντας προσωπικές φιλοδοξίες και επιμένοντας σταθερά στη συλλογική δουλειά.

Η γεωγραφική εκπροσώπηση όλων των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου και των αντιπροσώπων στην ΕΣΕΕ θα σημάνει την ποιοτική αλληλεπίδραση με όλους τους συλλόγους-μέλη της Ομοσπονδίας μας.

Καταγγέλλουμε τον ορισμένο εκπρόσωπο της Παράταξης «Πασιόπουλου» κ. Βασίλη Στριφτούλια στην εφορευτική επιτροπή για πλήρη ασυνέπεια στη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, πράγμα που σήμανε την παράταση της διαδικασίας για μία ακόμη ημέρα, χρεώνοντας ήδη με τη στάση και τη συμπεριφορά του την Ομοσπονδία με επιπλέον παράβολο. Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι οι πράξεις του δεν είχαν σκοπό τις παραταξιακές τους ισορροπίες ή την άσκηση πιέσεων προς αντιπροσώπους, ώστε να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα και ήταν απλώς ένα λάθος!

Απλά θα πρέπει να διερωτηθούμε αν όλη αυτή η αντικαταστατική συμπεριφορά βρίσκει σύμφωνες τις συνεργαζόμενες Παρατάξεις με τον κ. Πασιόπουλο, που προέρχονται από τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας.

Αν ναι, την επόμενη φορά ας αναζητήσουν ψήφους από γειτονική πόλη και όχι από εμπόρους της πόλης των Πατρών.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για τη στήριξή τους και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, όπως μόνο εμείς κάνουμε εδώ και 7 χρόνια.

Οι μάσκες έπεσαν και η λάσπη γύρισε πίσω στον αποστολέα της.