Απόλλων BSS: Μήνυμα συσπείρωσης για την επιστροφή! ΦΩΤΟ

Απόλλων BSS

Ξεκάθαρο ήταν μήνυμα που στάλθηκε από τη διοίκηση του Απόλλωνα στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της National League 1.

Απόλλων BSS
«Θέλουμε να επικοινωνήσουμε στον κόσμο την αλήθεια, που είναι δύσκολη
και επώδυνη» τόνισε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Βασίλης Λιανός και μεταξύ άλλων συμπλήρωσε:

«Αναλάβαμε τον Αύγουστο και προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάτι πολύ δύσκολο. Η ατμόσφαιρα στην Πάτρα και η αντίδραση ήταν ένα σοκ γιατί για πρώτη φορά ο Απόλλων έχασε δύο κατηγορίες. Ο πρώτος και ελάχιστος στόχος ήταν να παρουσιάσουμε μία υγιή ομάδα και να τραβήξουμε πάλι τον κόσμο κοντά μας. Από τα 15 παιδιά του ρόστερ, οι 8 είναι μικρότεροι των 20 χρονών και συνολικά τουλάχιστον το 1/3 έχει συμφωνία για διετή συνεργασία.

Απόλλων BSS

Αυτό μας δίνει μία δύναμη να ξεκινήσουμε. Ο Απόλλων πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους όσοι λένε ότι τον αγαπούν. Μπορούμε να γράψουμε 500 μέλη; Μπορούν 500 να αγοράσουν διαρκείας; Μπορούν επιχειρηματίες να είναι κοντά στην ομάδα, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε κάτι καλό, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια. Οι παλιοί να επανέλθουν
και ο κόσμος να είναι αρωγός στην προσπάθεια».

Απόλλων BSS

Από την πλευρά του το ιστορικό στέλεχος των «μελανόλευκων», Βασίλης Γιαννόπουλος με «δύο ατάκες» είπε πάρα πολλά υπογραμμίζοντας τα εξής: «Όσοι νιώθουν ότι είναι Απόλλων να έρθουν δίπλα μας. Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια όλων».

Ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας, Γιάννης Κοσμάτος, επισήμανε τα εξής: «Καταλαβαίνουμε την πικρία και τη στεναχώρια για τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική. Είμαστε εδώ και ζητάμε στήριξη των απλών Απολλωνιστών. Χρειάζεται στήριξη σε πολλαπλά επίπεδα. Από την αγορά απλώς ενός εισιτηρίου ή διαρκείας έως την παρουσία ακόμη και στα ΔΣ.

Απόλλων BSS

Έχουμε πίστη στην ομάδα. Ο Απόλλων είναι κάτι ευρύ. Η αγάπη για τον Σύλλογο και το μπάσκετ πρέπει να μας ενώνει. Να βάλουμε πίσω το εγώ και μπροστά τον Σύλλογο. Είμαστε όλοι μια γροθιά. Ο Απόλλων έχει μια ιστορική συνέχεια. Αν κάποιος είναι με τον Απόλλωνα πρέπει να συμμετάσχει και να στηρίξει την προσπάθεια».