Μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης επέλεξε να διχάσει αντί να ενώσει – Ο «Βασιλιάς» είναι γυμνός

Ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε να ανακοινώσει υποψηφιότητα μετατρέποντας το συνέδριο σε πεδίο εσωκομματικών συγκρούσεων, έγραψε σε ανάρτησή του το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουλέκος.

ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του αμφιλεγόμενου βίντεο του, με το οποίο δεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπουλέκος.

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν για τους δύο μεγαλύτερους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Ευάγγελο Αντώναρο.

«Όταν περιβάλλεσαι από συνεργάτες που ήταν οννεδιτες υπηρέτησαν την κυβέρνηση της δεξιάς που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, δεν μπορείς να μιλάς για αριστερά και προοδευτικά οράματα» σχολίασε.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Η ζωή και η πολιτική μας έχουν διδάξει πως κανείς δεν κατάφερε να κερδίσει διαιρώντας αντί να πολλαπλασιάζει. Κανείς δεν νίκησε όταν απέφυγε τη μάχη.Ο απερχόμενος πρόεδρος, για ακόμα μια φορά, επέλεξε να διχάσει αντί να ενώσει . Αρνήθηκε να ανακοινώσει υποψηφιότητα και μετατρέποντας το συνέδριο σε πεδίο εσωκομματικών συγκρούσεων.Ο «Βασιλιάς» είναι γυμνός.Δεν διεκδικεί ένα συνέδριο σύνθεσης και υπέρβασης που να αφορά την κοινωνία. Αντίθετα, προωθεί ένα συνέδριο αρένα, εστιασμένο αποκλειστικά σε εσωτερικές διευθετήσεις. Ξεκαθάρισε πως βλέπει την ανασύνθεση των προοδευτικών δυνάμεων ως προϊόν διαπλοκής. Κι εμείς, όσοι επιθυμούμε την δημιουργία ενός ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είμαστε, κατά την άποψή του, χειραγωγούμενοι από αυτήν.Για να είμαστε σαφείς, το πραγματικό σχέδιο της διαπλοκής είναι να παραμείνει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία τουλάχιστον μέχρι το 2031. Όποιος υπονομεύει τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, ουσιαστικά ενισχύει αυτό το σχέδιο.Υ.Γ. Όταν περιβάλλεσαι από συνεργάτες που ήταν οννεδιτες υπηρέτησαν την κυβέρνηση της δεξιάς που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, δεν μπορείς να μιλάς για αριστερά και προοδευτικά οράματα».

Διαβάστε επίσης:

 

Απολογίες στελεχών στη δίκη της «Αχαϊκής» Τράπεζας: Εδειξαν ανώτερους και διοίκηση για δάνεια

Πάνω από 70.000 στρέμματα κάηκαν από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Κασσάνδρα», ποιες περιοχές «θα χτυπήσει» ΧΑΡΤΕΣ

Ο Αργυρός αιφνιδίασε τους πάντες: Παντρεύτηκε την Αλεξάνδρα Νίκα! ΒΙΝΤΕΟ

Οι κορυφαίες τάσεις σε μπότες και μποτάκια για φθινόπωρο 2024 – χειμώνα 2025