Χαϊκάλης: «Βαριά η φανέλα του Απόλλωνα»

Χαϊκάλης

«Η τιμή είναι μεγάλη και η φανέλα βαριά. Όμως δεν θα έλεγα ότι η πίεση λόγω του κόσμου και του ονόματος του Απόλλωνα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Ίσα-ίσα, μας βοηθά και μας δίνει κίνητρο καθημερινά όλοι στην ομάδα να δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι». Αυτά τόνισε ο δυναμικός πλεϊμέικερ των «μελανόλευκων», Ανδρέας Χαϊκάλης στην κουβέντα που είχαμε για τον ερχομό του στην Πάτρα.

-Αποτελεί για εσένα πρόκληση η παρουσία σου στον Απόλλωνα;

«Σαφώς. Ο Απόλλων είναι η μεγαλύτερη ομάδα, που έχω αγωνιστεί. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν, αλλά και τον εαυτό μου».

-Τι πρωτάθλημα είναι η National League 1;

«Οι ομάδες είναι λίγες, όπως και τα παιχνίδια. Παράλληλα δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ποιότητα, μετρούν άλλα στοιχεία. Η ψυχή, η θέληση, η προσπάθεια. Μιλώντας για την ομάδα μας θα πω ότι στην επίθεση μπορεί να υπάρξουν στην επίθεση καλές, μέτριες ή κακές ημέρες. Όμως τα πάντα πρέπει να ξεκινούν από την άμυνα και το πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε σε αυτόν τον τομέα».

-Έχεις κλείσει ποτέ τα μάτια όταν βρίσκεσαι στο γήπεδο στην Περιβόλα να το ονειρευτείς γεμάτο;

«Όχι γιατί θα ήθελα να το ζήσω και πιστεύω να το ζήσουμε φέτος. Περιμένω με τον τρόπο που θα παίζουμε και τις εμφανίσεις που θα κάνουμε θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Το έχω δει γεμάτο και πραγματικά δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα».

-Πρεμιέρα με τον Ηλυσιακό του Φώτση και του ευρωβουλευτή πλέον Νίκου Παππά…

«Έχουν τη δική τους ιστορία και οι δύο. Πάντα στην πρεμιέρα υπάρχει έξτρα άγχος, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, αυτός είναι ο στόχος και να για τον πετύχουμε πρέπει να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας».