Φάνης Γκέκας: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό»

Ο Γκέκας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες κι όπως δήλωσε θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει στην Αρτα την τοπική Αναγέννηση

Γκέκας
«Επιτέλους έγινε η κλήρωση. Τις τελευταίες βδομάδες περιμέναμε να μάθουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα», τόνισε ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Φάνης Γκέκας, σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και πρόσθεσε:
«Νομίζω ότι είναι μία καλή κλήρωση, ωστόσο όλα φαίνονται και αποδεικνύονται εντός του γηπέδου. Πιστεύω και εύχομαι ότι θα είμαστε έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας». Αναφορικά με ενδεχόμενες κινήσεις ενίσχυσης, ο «μελανόλευκος» προπονητής δεν τις απέκλεισε, τονίζοντας όμως ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου. «Το φιλικό του Σαββάτου αποτελεί πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα και σοβαρό κριτήριο για ενδεχόμενες νέες κινήσεις ενίσχυσης».
Ο Γκέκας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες κι όπως δήλωσε θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει στην Αρτα την τοπική Αναγέννηση.