Ερντογάν για Ισραήλ: Όπως η ανθρωπότητα σταμάτησε τον Χίτλερ έτσι θα κάνει και με τον Νετανιάχου

«Η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται απ’ ευθείας μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο».

Ερντογάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε νέα επίθεση στο Ισραήλ και προσωπικά στον πρωθυπουργό της χώρας, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε ότι «το Ισραήλ «θα πληρώσει το τίμημα» της «γενοκτονίας» που διαπράττει εναντίον του παλαιστινιακού λαού», ένα χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου εναντίον του Ισραήλ και την ισραηλινή στρατιωτική απάντηση εναντίον της Γάζας.

«Εδώ και ακριβώς 365 ημέρες, 50.000 από τους αδελφούς και τις αδελφές μας, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες, δολοφονήθηκαν άγρια», ανέφερε, σύμφωνα με το newsit, ο Τούρκος Πρόεδρος ο οποίος εδώ και ένα χρόνο είναι από αυτούς που επικρίνουν περισσότερο το Ισραήλ.

«Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο (ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο», προσθέτει ο Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί τη Χαμάς «οργάνωση αντίστασης».

Σύμφωνα με τον τούρκο πρόεδρο, «η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται απ’ ευθείας μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο».

 

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Τα αποτελέσματα ανά περιφέρεια, τα ποσοστά των έξι υποψηφίων

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ζήτησε τη διεξαγωγή debate στην ΕΡΤ

Ισραήλ: Βομβαρδισμοί από τους IDF σε Γάζα και Λίβανο για την 7η Οκτωβρίου ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το προσχέδιο προϋπολογισμού 2025, οι προβλέψεις, τα μέτρα

Καιρός: Μετά την «Κασσάνδρα» μίνι καλοκαίρι, η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη 10/10