Ο Παναιγιάλειος κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον μετά τη νίκη με τον Αμαρυνθιακό

Παναιγιάλειος

Μια νίκη που μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη για την παραμονή, πέτυχε χθες ο Παναιγιάλειος ο οποίος λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις και με γκολ του Ντούνη στο 91΄ επικράτησε με 1-0 του Αμαρυνθιακού, στο  πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

 

Η ομάδα του Γαλτσίδη που με τις προσθήκες που έγιναν, κατέβηκε με 19αδα, έφτασε τους 5 βαθμούς, σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας-μαζί Μιλτιάδη και Πανναυπλιακό- και βρίσκεται πάνω από την μέση του βαθμολογικού πινάκα ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

 

Ο Έλληνας τεχνικός έχει μεγάλη συνεισφορά στο τρίποντο, καθώς οι δυο από τις αλλαγές που έκανε, οι πατρινοί Αθανασόπουλος και Ντούνης ήταν αυτές που δημιούργησαν το γκολ με τον τελευταίο να κάνει το σουτ που έκρινε το παιχνίδι.

 

Οι μελανόλευκοι γενικότερα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με καλύτερη αυτή με το σουτ του Σάλα που «έγλειψε» το δοκάρι.

Στο β΄ ημίχρονο ο Γαλτσίδης έκανε αλλαγές, ανακάτεψε την τράπουλα και συνέχισε να πιέζει για το γκολ με τον Ρίζος στο 58΄ να βρίσκει με κεφαλιά το δοκάρι.

 

Στα τελευταία λεπτά απείλησε και ο Αμαρυνθιακός  -με καλύτερο το φάουλ του Ντελέκου στο 90΄-για να φτάσουμε στο 91΄όταν ο Αθανασόπουλος έστρωσε στον Ντούνη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Βιέννα στο 95΄ που έβγαλε όμως ο Αντωνόπουλος και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γαλτσίδης): Αντωνόπουλος, Σταθόπουλος, Ρίζος, Αρβανίτης, Λιάκος, Ντούκας (76’ Κατσαϊτης), Ορτέντζιος, Μπούμπας (64’ Σταυρόπουλος), Φερέιρα (83’ Αθανασόπουλος), Συρμής (64’ Ντούνης), Σάλλας (76’ Λιάτος).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ  (Καρβέλης): Κυριατζής, Χατζηστάμου, Μικές (64’ Δέδες), Πέππας, Τσέλος, Μέτσιο (83’ Σιαράπης). Ρεσβάνης, Ντελέκος, Γκέρσι (64’ Βιένας), Γκιόσι (83’ Κόκιος), Νικολόπουλος.

* Περίπου 400 φίλοι του Παναιγιαλείου βρέθηκαν στο γήπεδο της Αβυθου και στο τέλος πανηγύρισαν την πρώτη νίκη.