Μουζακίτης και Κωστούλας δείχνουν τον δρόμο

Μακάρι σε λίγο καιρό να δούμε και τον Αντώνη Παπακανέλλο να υπολογίζεται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού

Κωστούλας

Ωραίες είναι οι αναλύσεις για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, για τις κινήσεις του Αλόνσο και του Μεντιλίμπαρ, αλλά πιο σημαντική είναι η συζήτηση για Μουζακίτη και Κωστούλα.

Οι δύο πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, που πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσαν τις σχολικές τους υποχρεώσεις, κέρδισαν με το σπαθί τους μία θέση στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων» και δεν τους χαρίστηκε κανείς.
Με θράσος, τσαμπουκά, άγνοια κινδύνου, αλλά παράλληλα με περίσσια αυτοπεποίθηση και πίστη, οι δύο νεαροί ήταν από τους κορυφαίους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Πόσο μας έχει λείψει να βλέπουμε Ελληνόπουλα στις ομάδες μας, που παίζουν με το σπαθί τους, που δείχνουν πως ενδεχομένως να υπάρχει μέλλον και να μας γεμίζουν με ελπίδα και αισιοδοξία…
Μακάρι σε λίγο καιρό να δούμε και τον Αντώνη Παπακανέλλο να υπολογίζεται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μακάρι να δούμε και πατρινούς ποδοσφαιριστές να παίζουν βασικοί στην Παναχαϊκή.

Μακάρι – πρώτα απ’ όλα – να βρεθούν κι άλλοι «Μεντιλίμπαρ», που θα τολμούν και δεν θα φοβούνται να πάρουν το ρίσκο και την ευθύνη.