Το πρόγραμμα Sportspad Loyalty είναι γεγονός!

Αποτελεί ένα εξαιρετικό χρήσιμο εργαλείο που ουσιαστικά ευθυγραμμίζει τις αγορές του καταναλωτικού κοινού προς τις επιχειρήσεις

Sportspad

Ο αθλητισμός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό παράγοντα υγείας και ευεξίας με πολλά ευεργετικά αποτελέσματα για όσους/ες ασχολούνται με αυτόν. Τα αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται όταν αναφερόμαστε σε παιδιά, είτε αυτά αθλούνται για ψυχαγωγικούς λόγους είτε ευελπιστούν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο.
Ο αθλητισμός παράλληλα αποτελεί ένα μέσο εκπαίδευσης, διάδρασης και κοινωνικοποίησης σε τέτοιο βαθμό που οι προπονητές αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά. Ο πιο δημοφιλής προορισμός είναι φυσικά το ποδόσφαιρο το οποίο είναι άλλωστε και το λαοφιλέστερο άθλημα παγκοσμίως.
Παράλληλα όμως λόγω της οικονομικής κρίσης και των συνεπακόλουθων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, το κόστος άθλησης – παρότι δεν είναι υψηλό – καθίσταται ως πιεστικό και επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό τον προϋπολογισμό τους.
Με σκοπό λοιπόν να ελαφρύνει τον οικογενειακό προγραμματισμό, ο Ομιλος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» λανσάρει το πρόγραμμα SPORTSPAD LOYALTY που έχει σχεδιάσει και λειτουργεί η εταιρία A&D Sports Management και η χρήση του οποίου θα έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλες οικονομίας κλίμακας για τους γονείς των μικρών αθλητών που μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και στην εκμηδένιση της μηνιαίας συνδρομής τους στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες που συμμετέχουν σε αυτό.
Το SPORTSPAD LOYALTY αποτελεί επίσης ένα βασικό πυλώνα λειτουργίας του πρότυπου πανελλαδικού προγράμματος ποδοσφαιρικών μονάδων Soccer+ που αριθμεί δεκάδες μέλη σε όλη την επικράτεια.
Αποτελεί ένα εξαιρετικό χρήσιμο εργαλείο που ουσιαστικά ευθυγραμμίζει τις αγορές του καταναλωτικού κοινού προς τις επιχειρήσεις, που έχουν την διάθεση να προσφέρουν με ανταπόδοση στην αθλητική δραστηριότητα των παιδιών και παράλληλα αναδεικνύει μία πολύ σημαντική αξία, την ενσυναίσθηση, που πρέπει να διέπει όχι μόνο την αθλητική αλλά όλες τις δραστηριότητές της κοινωνικής μας ζωής.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργία του προγράμματος και τις επιχειρήσεις που το στηρίζουν από την πρώτη στιγμή, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.