Μαρία Ηλιάκη: Ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στην μητέρα της ΒΙΝΤΕΟ

Αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και στη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και στη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση.

«Όταν ήμασταν στο “Κους-Κους” με τον Νίκο Μουτσινά το συζητούσαμε να κάνουμε κάτι μαζί. Κυρίως του το έλεγα εγώ. Του έλεγα ότι θα είμαστε πολύ ωραίοι γιατί ταιριάζαμε. Οι άνθρωποι αλλάζουν, μεγαλώνουν, αλλάζει οι ζωές τους, οι προτεραιότητές τους, ο τρόπος που ζουν. Κάναμε πολλή παρέα εκείνα τα χρόνια και συνεργαζόμασταν και πάρα πολύ καλά μαζί.

Μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επαγγελματικής μου ζωής. Τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά, τυχαίνει να μην έχουμε σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτό δε σημαίνει ότι τον εχθρεύομαι, ούτε ότι θέλω να πάει άσχημα η εκπομπή του. Τίποτα από όλα αυτά. Τον παρακολουθώ από μακριά με τρυφερότητα» είπε για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά η Μαρία Ηλιάκη.

«Πολλές φορές πάνω στον αυθορμητισμό και τον χαμό της δουλειάς… σίγουρα έχω πει πράγματα που δεν έπρεπε να έχω πει» παραδέχτηκε, σύμφωνα με το tlife, σε άλλο σημείο.

«Η σχέση μου με τον Στέλιο νομίζω ότι βγήκε πολύ φυσιολογικά… Μου αρέσει να μιλάω για τον Στέλιο. Είμαι πάρα πολύ περήφανη και για το πως είναι σαν άνθρωπος, και σαν γιατρός και σαν μπαμπάς, σαν σύντροφος» είπε η Μαρία Ηλιάκη και προχώρησε λέγοντας, «Την ερώτηση για δεύτερο παιδί τη δέχομαι από πάρα πολύ κόσμο και κόσμο που δε θα έπρεπε να με ρωτάει. Αυτή τη στιγμή μέσα μου αισθάνομαι ότι δεν έχω κουράγιο να περάσω δεύτερη εγκυμοσύνη. Αισθάνομαι κουρασμένη ψυχικά και σωματικά, κάτι που πολλές φορές ντρέπομαι να το πω… Οπότε δε θα σου απαντήσω αν θα κάνω δεύτερο παιδί, είναι και κουραστικό να ρωτάτε τις γυναίκες αν θέλουν να κάνουν δεύτερο παιδί».

«Τη μητέρα μου τη σκέφτομαι συνέχεια. Και τη σκέφτομαι κυρίως όταν έρχομαι σε κόντρα με την Κατερίνα…Υπήρχαν στιγμές που είχα μιλήσει πολύ απότομα στη μητέρα μου και όταν μου μιλάει έτσι η Κατερίνα σκέφτομαι “κοίτα να δεις πόσο την είχα στεναχωρήσει κι εγώ τότε”. Αυτό που μου λείπει από τη μαμά μου είναι η σχέση που θα ήθελα να είχαμε… Τη νιώθω μέσα μου και μου λείπει πολύ… Θα ήθελα να την είχα και να έβλεπε ότι κάπως κι εγώ προσπαθώ να είμαι καλή μαμά. Μου λείπει πολύ» είπε σε άλλο σημείο ξεσπώντας σε κλάματα.




 

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη στην Αιγιάλεια: «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος

Νεκρός ο Βρετανός που κατέρρευσε στα Καλάβρυτα, τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Μέση Ανατολή: Νεκρός ο επικεφαλής της Ισλαμικής Τζιχάντ σε ισραηλινή αεροπορική επίθεση

Πώς δρούσε το κύκλωμα διαφθοράς στην Κέρκυρα; Ποιοι συνελήφθησαν; ΒΙΝΤΕΟ

Τυφώνας Μίλτον: Σε ενεργειακή ασφυξία η Φλόριντα, αναμένονται δύο νέες τροπικές καταιγίδες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ