Διπλή περιπέτεια στην Πάτρα… για το Κατάρ: «Τουριστικό γραφείο με εξαπάτησε», καταγγελία στην «Π»

Ο γνωστός προπονητής Σταύρος Μυκονιάτης καταγγέλλει στην «Π»

Πάτρα

Ο προπονητής μπάσκετ Σταύρος Μυκονιάτης, ο οποίος έχει περάσει από την Πάτρα, καταγγέλλει τουριστικό πρακτορείο της πόλης ότι «εξαπατά πελάτες και τρώει χρήματα από ανυποψίαστους»!

Μέσω της εφημερίδας «Πελοποννήσος», ο αθλητικός παράγοντας με σπουδαία διαδρομή και για ορισμένους μήνες στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Πατρών ως συνεργάτης του Γ. Βετούλα, πριν πάει στο Κατάρ στην Αλ Σαντ και στην Εθνική Ομάδα ακόμα και σήμερα – εξιστορεί ένα περιστατικό με ιδιοκτήτη τουριστικού πρακτορείου, που όπως καταγγέλλει του «έφαγε» χρήματα» και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για να μην την «πατήσουν» κι άλλοι.

«Νιώθω πολύ προσβεβλημένος που ένας τουριστικός πράκτορας, στην Πάτρα, κοροϊδεύει πολίτες. Ολα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες όταν, μέσω κοινού γνωστού, επισκέφτηκα το τουριστικό γραφείο και πλήρωσα 3 αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα – Ντόχα με ανοιχτή ημερομηνία. Τον Ιούλιο χρειάστηκα το ένα. Επικοινώνησα με το πρακτορείο και μου έβγαλε το εισιτήριό μου, χωρίς πρόβλημα. Τον Αύγουστο χρειάστηκα 1 ακόμα εισιτήριο, επικοινώνησα με το πρακτορείο, το οποίο όμως παρά τις συνέχεις ερωτήσεις για το πότε θα το εκδώσει, δεν το έκανε ποτέ! Επικαλέστηκε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την αεροπορική εταιρεία και τελικά 24 ώρες πριν ταξιδέψω, αναγκάστηκα να πληρώσω από την τσέπη μου για το εισιτήριο ώστε να ταξιδέψει η γυναίκα μου, Ντόχα-Αθήνα.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών

Μου ζήτησε να του στείλω το τιμολόγιο για να το πληρώσει αυτός, αλλά τίποτα. Μετά από 20 μέρες χρειάστηκα 1 ακόμα εισιτήριο, του είπα τις ημερομηνίες και παρότι μου έλεγε ότι θα μου το εκδώσει, τελικά έγινε το ίδιο σκηνικό και πλήρωσα από την τσέπη μου. Μετά από πολύ δυσκολία να τον βρω, μου είπε να του στείλω τα δύο τιμολόγια για να μου πληρώσει τα χρήματα, αλλά για μια ακόμα φορά με κορόιδεψε!».

Ο Σταύρος Μυκονιάτης δεν έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά, όμως προτρέπει τους Πατρινούς να προσέξουν ποιο τουριστικό πρακτορείο εμπιστεύονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», η περίπτωση του προπονητή μπάσκετ δεν είναι η μοναδική, αφού φαίνεται να υπάρχουν παρόμοιες καταγγελίες ότι το συγκεκριμένο τουριστικό πρακτορείο δεν τηρεί τις συμφωνίες.