Εκανε τη δουλειά η Εθνική με την Ιρλανδία και τώρα Αγγλία HIGHLIGHTS

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν πολύ καλύτερο από τους αντιπάλους τους στο α’ ημίχρονο, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως το γκολ δεν ήρθε

Εθνική

Με κεκτημένη ταχύτητα η Εθνική έκανε τη δουλειά κόντρα στην Ιρλανδία (2-0) στο κατάμεστo «Γ. Καραϊσκάκης» και ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία στις 14 Νοεμβρίου που θα κρίνει την πρωτιά στον Ομιλο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν πολύ καλύτερο από τους αντιπάλους τους στο α’ ημίχρονο, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως το γκολ δεν ήρθε.

Αυτό που δεν πέτυχαν οι συμπαίκτες του, το κατάφερε στο 48′ ο Μπακασέτας, ο οποίος άνοιξε το σκορ και τον δρόμο για τη νίκη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάνταλος στο 91′.
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δέχθηκε κίτρινη κάρτα και θα χάσει το επόμενο ματς, το οποίο τυχαίνει να είναι με την Αγγλία. Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια παρατάχθηκε χθες η Εθνική ομάδα κόντρα στην Ιρλανδία. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς, έτσι ώστε να προφυλαχθεί λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.




O Κωνσταντέλιας ήταν αρχικά δηλωμένος ως αναπληρωματικός στο φύλλο αγώνα, αλλά τις τελευταίες ώρες «ανέβασε» πυρετό και έτσι κρίθηκε καλύτερο για τον ίδιο να μη συμμετέχει στην αναμέτρηση, αλλά και να φύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης».
ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρότα, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης (82′ Κουρμπέλης), Μπακασέτας (72′ Ζαφείρης), Τζόλης (82′ Τσιμίκας), Μασούρας (65′ Πέλκας), Παυλίδης (72′ Δουβίκας).
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κέλεχερ, Μπρέιντι, Σκέιλς, Κόλινς, Ο’Σέι, Κάλεν, Νάιτ (73′ Μολούμπι), Σμόντικς (73′ Τζόνστον), Πάροτ, Φέργκιουσον (57′ Τειλορ), Ογκμπένε (57′ Εμποσέλε).

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Αγγλία για ακόμα μια φορά παρουσίασε κακό πρόσωπο, δέχτηκε αρκετές φάσεις από τη Φινλανδία, ωστόσο πέρασε νικηφόρα με σκορ 3-1 για την 4η αγωνιστική του Nations League. Σκόρερς για τους Αγγλους οι Γκρίλις 18′, Αλεξάντερ-Αρνολντ 74′, Ράις 84′, ενώ οι Φινλανδοί μείωσαν με τον Χόσκονεν στο 87′.
* Η επόμενη (5η) αγωνιστική (14/11) περιλαμβάνει τα παιχνίδια Ελλάδα – Αγγλία και Ιρλανδία – Φινλανδία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα 12
Αγγλία 9
Ιρλανδία 3
Φινλανδία  0