Αγρίνιο – Παράσυρση 13χρονης: «Είδα ξαφνικά το παιδί μέσα στα αίματα» λέει ο 75χρονος οδηγός

Η ανήλικη νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Αγρίνιο

«Είδα ξαφνικά το παιδί μέσα στα αίματα», λέει στο newsit.gr ο 75χρονος οδηγός του οχήματος το πρωί του περασμένου Σαββάτου παρέσυρε μια 13χρονη στο χωριό Καινούργιο του Αγρινίου.

Η ανήλικη νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Πάτρας. Είναι διασωληνωμένη ωστόσο η κατάσταση της σταθερή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι τις επόμενες ημέρες θα καταφέρουν να την βγάλουν από την καταστολή.

Το άτυχο κορίτσι παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο καθώς περνούσε κάθετα τον δρόμο που διασχίζει το χωριό της. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 75χρονος την χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, στη σπονδυλική στήλη, στο ισχίο αλλά και στον αυχένα.

«Ήταν δέκα το πρωί, ήμουν μόνος μου στο αυτοκίνητο και έγινε το ατύχημα. Είδα ξαφνικά ένα παιδί μέσα στα αίματα. Τρόμαξα πολύ, σάστισα. Ήταν η κακιά η ώρα, αυτή η κακιά η ώρα τα φέρνει όλα» λέει στο newsit.gr ο 75χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 13χρονη.

Αρχικά η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου. Ωστόσο γρήγορα κρίθηκε από τους γιατρούς του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος η διακομιδή της σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην Πάτρας.

«Μιλάω καθημερινά με τον καθηγητή για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού αλλά και με τη μητέρα του κοριτσιού. Πριν μια ώρα ξαναμιλήσαμε μου λένε ότι πάει καλύτερα και με εμψυχώνουν. Μου είπανε συγκεκριμένα ότι σε λίγο καιρό θα γελάμε όλοι μας, με διαβεβαίωσε ότι το παιδί πάει καλύτερα και με παρηγορούν αυτοί εμένα γιατί κατάλαβαν το ποσό ανησυχώ. Ευτυχώς το παιδί πάει πολύ καλύτερα», αναφέρει ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πάτρα: Βρέθηκε το όπλο… ληστείας σε γνωστό κομμωτή, τι ισχυρίστηκε ο Αιγιώτης «πορτιέρης»

Πάτρα: Από σήμερα διαθέσιμο το πετρέλαιο θέρμανσης, πού θα κυμανθούν οι τιμές

Τον Νοέμβριο η επίσκεψη του τούρκου ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν στην Αθήνα

Πάτρα: Εκαψαν αυτοκίνητο, σε ποιον ανήκει ΦΩΤΟ

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2024: Πότε θα δούμε το «Φεγγάρι του Κυνηγού»

Σαν σήμερα 15 Οκτωβρίου 1962 ξεσπά η «Κρίση των Πυραύλων», με πρόεδρο των ΗΠΑ τον Τζον Κένεντι, τι άλλο συνέβη

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Φονική πτώση σε βόθρο για 86χρονη στην Φιλιππιάδα

Περιπέτεια για τουρίστες στη Σαντορίνη, λεωφορείο «κόλησε» μια ανάσα από γκρεμο!

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για την ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης και μείωση του ψηφιακού χάσματος

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Νεκρός 57χρονος οδηγός μηχανής μετά τη σύγκρουση με αυτοκίνητο ΦΩΤΟ

Τι κρύβει ο Κορινθιακός: Η «Π» παρουσιάζει τα ευρήματα έρευνας διεθνούς ομάδας επιστημόνων ΦΩΤΟ

Πάτρα: «Δεν προλαβαίνουμε τις αυτοκτονίες»