Εκτός ΜΕΘ η Μαρινέλλα έπειτα από τρεις εβδομάδες

Βγαίνει από τη ΜΕΘ τις απόμενες ώρες η Μαρινέλλα και θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

μαρινέλλα

Εκτος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν η Μαρινέλλα μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη στη σκηνη του Ηρωδείου κατά την επετειακή συναυλία της, πριν από τρεις εβδομάδες.

Τη διαδικασία της μεταφορά της Μαρινέλλας σε δωμάτιο και τα βήματα της αποκατάστασης, που θα ακολουθήσουν, αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης (16/10) η Ματίνα Παγώνη .

«Η Μαρινέλλα θα πάει στο δεύτερο στάδιο βγαίνοντας από την εντατική και πηγαίνοντας σε απλό δωμάτιο. Πέρασε και περνάει ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο. Η Μαρινέλλα εισέπραξε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και παράλληλα επειδή είναι πολύ δυνατή, κατάφερε να πάει στα επόμενα στάδια. Αυτή την στιγμή θα πάει σε ένα απλό δωμάτιο. Πάλεψε από την πρώτη στιγμή. Τα αιμορραγικά επεισόδια είναι πολύ δύσκολα. Στη συνέχεια, θα έρθει το τρίτο στάδιο που είναι το κέντρο αποκατάστασης», είπε η κ. Παγώνη στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναυάγιο με μετανάστες στην Κω, δυο παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς ΦΩΤΟ

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 16/10: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και συννεφιά, πότε θα βρέξει, η πρόγνωση έως το Σαββατοκύριακο

Πάτρα: Νέες εξελίξεις με το όπλο της ληστείας Καλλίτση, επιβεβαίωση της «Π»

Έρχεται εθνικός μηχανισμός απελάσεων – Αυστηροποίηση της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Μέση Ανατολή: «Βροχή» ρουκετών σε Ισραήλ από Χεζμπολάζ, διορία 30 ημερών από τις ΗΠΑ σε Νετανιάχου υπό την απειλή εμπάργκο όπλων