Στην πρώτη γραμμή

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είναι υπεύθυνος ΜΑΚΙ Αχαΐας.

Συμπληρώνονται, φέτος, 50 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ και της ΜΑΚΙ, της μεγαλύτερης Νεολαίας και μιας από τις πιο σημαντικές πολιτικές στην Ευρώπη.

Η πορεία της Οργάνωσης είναι συνυφασμένη με την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ενώ οι αξίες και τα ιδανικά, που πρεσβεύει, παραμένουν σταθερά.

Η ΟΝΝΕΔ δεν αποτελεί απλά έναν πολιτικό Οργανισμό, αλλά φυτώριο ιδεών, ανθρώπων και πρωτοβουλιών, που στηρίζουν την Εθνική μας πορεία. Ακολουθώντας τις αρχές του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχίζει να εμπνέει τους νέους να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, να υπερασπίζονται τις δημοκρατικές αξίες και να συμβάλλουν στην πρόοδο της κοινωνίας.

Η ΜΑΚΙ, το μαθητικό σκέλος της ΟΝΝΕΔ, είναι η φωνή της στα σχολεία και στους χώρους εκπαίδευσης. Εχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής συνείδησης των μαθητών, καλλιεργώντας συμμετοχή και δράση, από μικρή ηλικία.

Οι νέοι μαθαίνουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους και να μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον δραστήριες της χώρας, στέκεται στο πλευρό του νέου, του φοιτητή και του απλού πολίτη. Υπό την καθοδήγηση του προέδρου Βασίλη Παναγόπουλου, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας, συνεχίζουμε το έργο της οργάνωσης, ενισχύοντας την παρουσία μας στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της περιοχής. Μέσα από δράσεις, με ουσιαστικό αντίκτυπο, επιδιώκουμε να προσφέρουμε λύσεις σε καίρια ζητήματα, προάγοντας τις αξίες της συμμετοχής και της αλληλεγγύης.

Η θέση του υπεύθυνου της ΜΑΚΙ Αχαΐας είναι για εμένα ιδιαίτερη τιμή. Στο παρελθόν, την έχουν υπηρετήσει άξια και δυναμικά στελέχη, τα οποία έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην τοπική και πανελλαδική σκηνή. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω το έργο, προωθώντας τις αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της κοινωνικής Δικαιοσύνης.

ΟΝΝΕΔ και ΜΑΚΙ, ιστορικοί θεσμοί, που συνεχίζουν να εμπνέουν και να οδηγούν τη νεολαία στην πρώτη γραμμή της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

50 χρόνια ιστορίας.

50 χρόνια δράσης.

50 χρόνια προσφοράς στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία.

Ζήτω η ΝΔ!