Απόλλων: Γιατί όσοι τον αγαπούν πρέπει να’ ναι δίπλα του!

Μεταβατική η φετινή σεζόν, παίζει με τον επικίνδυνο Χολαργό, 5 και 10 ευρώ τα εισιτήρια

Απόλλων

Ο Απόλλων βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και δεν έχει σημασία πλέον κάθε φορά να επαναλαμβάνεται ότι το περασμένο καλοκαίρι υποβιβάστηκε δύο κατηγορίες με ότι αυτό σημαίνει.

Σημασία έχει ότι κάνει μία νέα προσπάθεια για να επιστρέψει υγιής συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της National League 1 με φρέσκια και γεμάτη ενθουσιασμό ομάδα.

Και επειδή ακριβώς απαρτίζεται από νεαρούς στην πλειοψηφία παίκτες χρειάζεται σε κάθε ευκαιρία όσοι τον αγαπούν πραγματικά και κυρίως ο κόσμος του να αγκαλιάζει την ομάδα, να τη στηρίζει και να της δίνει δύναμη και ώθηση.

Αυτό πρέπει να γίνει και σήμερα στο παιχνίδι που θα παίξει στις 17.00 στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα με τον επικίνδυνο Χολαργό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 και 5 ευρώ. Των 10 ευρώ αφορούν σε θέσεις στην κερκίδα Α και των 5 ευρώ σε θέσεις στις κερκίδες Β, Γ, Δ.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν ο Άγγελος Λιότσιος του Συνδέσμου ΒΔ Ελλάδας, ο Πέτρος Ρίζος του Συνδέσμου Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και ο Γιώργος Κηπώσης του Συνδέσμου Νότιας Αττικής.

Ακόμη σήμερα στις 17.00 θα παίξουν Εθνικός Λιβαδειάς-Ηλυσιακός και αύριο στις 13.00 Πανελλήνιος-Ληξούρι.