Αιολικό Πάρκο: Οι ισχυροί άνεμοι ανέβαλαν την σημερινή κινητοποίηση στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Αιολικό

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών και εντόνων ριπών ανέμου στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στην εγκατάσταση αιολικού πάρκου στον Πατραϊκό, αναβάλλεται για την Κυριακή 3 Νοέμβρη στις 11:00πμ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: “Η δράση μας θα συνεχιστεί με παρεμβάσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας και ενημέρωση του λαού της περιοχής μας για να καταδικαστούν οι σχεδιασμοί κυβέρνησης, επιχειρηματικών ομίλων, ΕΕ.
Ήδη το κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα συνυπογράφουν πάνω από 200 φορείς της περιοχής και τις επόμενες ημέρες θα πληθύνουν ακόμα περισσότερο.

Όχι στο αιολικό πάρκο στον Πατραϊκό, φθηνό ρεύμα για όλο το λαό!”.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής, οι φορείς που στηρίζουν την κινητοποίηση ανέρχονται στους 173 και είναι από όλη τη Δυτική Ελλάδα. Εκτός από την Πάτρα, ανάμεσά τους, συναντάμε φορείς από το Αίγιο, την Αμαλιάδα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, το Αγρίνιο και από όλους τους κλάδους: Φοιτητικοί σύλλογοι, αθλητικοί σύλλογοι, πολιτιστικοί σύλλογοι, εκπρόσωποι ιατρικών συλλογών, δημοσίων υπαλλήλων, εκπαιδευτικών, αλιέων, δάσκαλων, συνταξιούχων, οικοδόμων, τουριστικών επαγγελματιών, ιδιωτικών υπάλληλων κ.ά., κάτι που καταδεικνύει το μέγεθος του «συναγερμού» που έχει σημάνει τις τελευταίες μέρες.