Πάτρα: Λαμπερή λήξη για το WELCOME TO UP 2024 ΦΩΤΟ

Με την «εκρηκτική» συναυλία Stavento και της Ηβης Αδάμου, ολοκληρώθηκε το 5θήμερο πρωτοποριακό Φεστιβάλ Υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, Welcome to Up 2024.

WELCOME TO UP 2024 Τα έδωσαν όλα Stavento-Aδάμου

Το καλύτερο δώρο στους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πάτρας χάρισε επί ένα 5θήμερο το Welcome to Up 2024, το πρωτοποριακό Φεστιβάλ Υποδοχής τους, συνδιοργάνωσαν το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε συνεργασία με τους Δήμους Πατρέων, Αγρινίου και Μεσολογγίου και με τη χρηματοδότηση του υπουργείου Πολιτισμού.

Μέσα από ξεναγήσεις -με το magic bus- στην πόλη και τα εμβληματικά σημεία της, εκδηλώσεις, εκθέσεις, αθλητικές δραστηριότητες, συναυλίες, τους γνώρισε την πόλη, όπου θα περάσουν τα φοιτητικά τους χρόνια. Τα καλύτερα, ομολογουμένως, της ζωής τους.

Εχοντας ξεκινήσει την Τρίτη 15/10/2024, το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με μία εκρηκτική συναυλία των Stavento και της Ηβης Αδάμου, στην πλατεία Γεωργίου, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο, με το κέφι να χτυπάει «κόκκινο». Αδιάψευστοι μάρτυρες οι φωτογραφίες.

WELCOME TO UP 2024

Απολαυστικό για όλους το μελωδικό σαββατόβραδο

 

WELCOME TO UP 2024

Αποψη της κατάμεστης πλατείας Γεωργίου