Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Νίκου Φλαμή, 50 μέρες μετά το θάνατο του αδελφού του Χρήστου
Η κηδεία του Νίκου Φλαμή θα γίνει την Πέμπτη ώρα 15.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.
Θλίψη στην Πάτρα για το Νίκο Φλαμή που έφυγε από τη ζωή σε 76 ετών.
Ο εκλιπών, ήταν συνταξιούχος επιπλοποιός και αδελφός του τυπογράφου Χρήστου Φλαμή που «έφυγε» τον περασμένο Οκτώβριο μετά από τροχαίο ατύχημα με το ποδήλατό του.
Ο Νίκος Φλαμής διέμενε στην περιοχή της Αγυιάς με την οικογένειά του. Διατηρούσε επιπλοποιείο αρχικά στα Ζαρουχλέϊκα με συνέταιρο τον επίσης γνωστό επιπλοποιό Νίκο Διαμαντόπουλο. Στη συνέχεια είχε δημιοργήσει επιπλοποιείο στην Αγυιά.
Με την σύζυγό του Αθανασία, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Ιωάννη.
Ο θάνατός του επήλθε μετά απο καρδιακό επεισόδιο και μάλιστα την στιγμή που ετοιμαζόταν να πάει την καθιερωμένη του βόλτα έξω από το σπίτι του.
Η κηδεία του Νίκου Φλαμή θα γίνει την Πέμπτη ώρα 15.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το λάθος που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στην τουαλέτα χωρίς να το γνωρίζουν
Google Flow: Φτιάξε τα δικά σου τραγούδια, videoclip ακόμα και στίχους χωρίς να γνωρίζεις νότα
Το «μαγικό» φρούτο που λένε πως χαρίζει μακροζωία και λαμπερό δέρμα
Η επίθεση από αυτόνομο AI της OpenAI ήταν μόνο η αρχή
Ξεχάστε το μοσχάρι: Το κόκκινο κρέας που έχει διπλάσιο σίδηρο και ελάχιστα λιπαρά
