Με πατρινό «χρώμα» οι διαιτητές στο final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ
![Με πατρινό «χρώμα» οι διαιτητές στο final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ Κυπέλλου](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2024/07/ilias-karpanos-0-873x432.webp)
Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια) από τις 12 έως τις 16 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε η ΕΟΚ./
Ανάμεσα τους έχουμε και τον πατρινό Ηλία Καρπάνο ο οποίος αναμένεται να σφυρίξει κάποιον από τους αγώνες που θα γίνουν στο Ηράκλειο.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Οι διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών και στο ΟΠΑΠ Final 4 Κυπέλλου Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί 12-16 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια) στο Ηράκλειο Κρήτης είναι οι εξής:
Ιωάννης Αγραφιώτης, Ηλίας Καρπάνος, Γιώργος Κατραχούρας, Στέφανος Μαγκλογιάννης, Ιωάννης Μαλαμάς, Δημήτρης Ξυλάς, Πέτρος Παπαπέτρου, Βασίλης Πιτσίλκας, Γιώργος Πουρσανίδης, Νικόλαος Σκανδαλάκης, Ιωάννης Τηγάνης, Βασιλική Τσαρούχα, Ιωάννης Τσιμπούρης, Εμμανουήλ Τσολάκος, Επαμεινώνδας Χριστινάκης».
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News