Διορθωτικές παρεμβάσεις για τη ΒΙΠΕ Πατρών – Σύσκεψη με βουλευτές της ΝΔ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΒΙΠΕ Πέτρος Μαντάς, ένα από τα σημεία που έθεσε ήταν η δημιουργία ανεξάρτητου Εποπτικού φορέα για τη διασφάλιση της διαφάνειας και της εύρυθμης λειτουργίας των ΒΙΠΕ.
Σύσκεψη για το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των Βιομηχανικών Περιοχών – μεταξύ αυτών και της ΒΙΠΕ Πατρών – πραγματοποιήθηκε ανέμεσα σε βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπων του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών, με επικεφαλής τον αχαιό πρόεδρο του ΠΑΣΕΒΙΠΕ Πέτρο Μαντά.
Ο βουλευτής Ηρακλείου ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ήταν αυτός, που συγκάλεσε σύσκεψη στα γραφεία της ΝΔ, στη Βουλή, με αφορμή τον διάλογο για την εφαρμογή του νόμου 4982/2022 .
«Συζητήσαμε τα επιτεύγματα, αλλά και τις προκλήσεις που έχουν ανακύψει, αναζητώντας λύσεις για τη βελτίωση των ΒΙΠΕ. Ο νόμος επιχείρησε να εκσυγχρονίσει το πλαίσιο λειτουργίας, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση. Ωστόσο, η εφαρμογή του έχει αναδείξει σοβαρά προβλήματα, που επηρεάζουν τη βιωσιμότητα και τη λειτουργία των ΒΙΠΕ, με αποτέλεσμα να απαιτούνται άμεσες διορθωτικές παρεμβάσεις. Η ανάπτυξη των ΒΙΠΕ είναι κρίσιμος παράγοντας για την οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την περιφερειακή ανάπτυξη. Θα επιδιώξουμε άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Τ.Θεοδωρικάκο και τους εκπροσώπους των ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, ώστε να διαμορφώσουμε ένα σταθερό, δίκαιο και βιώσιμο μέλλον για τις Βιομηχανικές Περιοχές της χώρας» υπογράμμισε ο ίδιος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΒΙΠΕ Πέτρος Μαντάς, ένα από τα σημεία που έθεσε ήταν η δημιουργία ανεξάρτητου Εποπτικού φορέα για τη διασφάλιση της διαφάνειας και της εύρυθμης λειτουργίας των ΒΙΠΕ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Κυριαζίδης, Σκόνδρα, Σιμόπουλος, Πασχαλίδης, Κοτρωνίας, Καπετάνος, Κυριάκης, Παπασωτηρίου, Βασιλειάδης, Αμυράς, Κεφάλα, Μαντάς, Χρυσομάλλης και Σταυρόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΕΛΑΣ για έγκλημα στο Ρουπάκι: Ο δράστης επιχείρησε να πλήξει και τον αδελφό του θύματος ΒΙΝΤΕΟ
Ποιος είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που σκοτώθηκε σε δυστύχημα στην Αυστρία
Αγορά Πάτρας: Ποντάρουν στην…αγάπη των καταναλωτών με φόντο τον Αγιο Βαλεντίνο ΦΩΤΟ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ποια ζώδια του Αέρα θα έχουν επιτυχία και χρήμα στις 11 Αυγούστου!
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Ο Ναυτικού Ομιλος Πατρών και η Εβελίνα Κουλέτα
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Συνάντηση των γυναικών του Συλλόγου «Οι Τρυπιώτισσες» στον Ελαιώνα ΦΩΤΟ
