Κυρ. Βελόπουλος: Θα ήθελα να μιλήσουν για τον εχθρό, την Τουρκία!
«Περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ να θυμόμαστε και την Ελευθερία αλλά και τη Δικαιοσύνη που δεν υπάρχει στη χώρα»!

Στην Αργαλαστή, την έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου, παρακολούθησε την παρέλαση και κατέθεσε στεφάνι για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Το μήνυμα του Κυριάκου Βελόπουλου για την Εθνική Επέτειο: «Σήμερα η Ελλάδα και το Έθνος γιορτάζουν δύο πολύ σημαντικές εορτές. Η μία αφορά τη Μητέρα μας, την Παναγία, η οποία εορτάζει και πρέπει να μην ξεχνάμε ότι είμαστε πρώτα και απ’ όλα Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
Γι’ αυτό κι εμείς, τιμώντας ως Ελληνική Λύση την Ορθοδοξία, καταθέσαμε μία πρόταση προχθές εναντίον της βλασφημίας. Αυτό δεν το ψήφισε κανένας για να μην το ξεχνάμε!
Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι γιορτάζει το Έθνος, το γένος των Ελλήνων. Και εδώ σήμερα θα ήθελα να ακούσω τους πολιτικούς αρχηγούς να μιλάνε για μία λέξη. Να λένε μια λέξη, να εκστομίζουν μια λέξη: Έθνος, Γένος, Επανάσταση, Εθνικό ιδεώδες και κυρίως ο εχθρός, η Τουρκία.
Είναι επίκαιρα τα μηνύματα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη.
Σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ να θυμόμαστε και την Ελευθερία και τους αγώνες, αλλά και τη Δικαιοσύνη που δεν υπάρχει στη χώρα.
Χρόνια Πολλά, Ζήτω το Έθνος»!
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News