Τέλος τα fax στην ΕΟΚ, επικοινωνία μόνο με e-mail

Επικοινωνία, πλέον, μόνο μέσω e-mail με τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για τα σωματεία-μέλη και όλους τους ενδιαφερόμενους, καθώς το Fax καταργήθηκε.

ΕΟΚ Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε σήμερα έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας με τα μέλη της, προσαρμοζόμενη στην σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, το Fax αποτελεί παρελθόν και, πλέον, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γνωστοποιώντας, μάλιστα, και τα σχετικά e-mail τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν οι ενδιαφερόμενοι, ανάλογα με το θέμα που θέλουν να επιλύσουν. Ανοιχτή παραμένει φυσικά η τηλεφωνική επικοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η ΕΟΚ ανακοινώνει ότι από αύριο Παρασκευή 5/11/2021 καταργείται το  fax της Ομοσπονδίας. Η επικοινωνία των σωματείων, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα διεξάγεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι υπάρχουσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επικοινωνίας είναι οι εξής:

helbasket@basket.gr (Κεντρική θυρίδα)

champ@basket.gr (Πρωταθλήματα)

women@basket.gr (Μπάσκετ γυναικών)

eokthess@basket.gr (Γραφείο Θεσσαλονίκης)

ked@basket.gr (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας)

hr@basket.gr (Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού)

it@basket.gr  (Μηχανοργάνωση)

pressoffice@basket.gr (Γραφείο Τύπου)

Ο αριθμός τηλεφώνου της ΕΟΚ είναι 210 6813066, μέσω του οποίου υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας, αλλά όχι διεκπεραίωσης υποθέσεων».