Ρωσία: Kατέρριψε ουκρανικά drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

Η άμυνα της Ρωσίας κατέρριψε σήμερα( 7/5) τουλάχιστον εννέα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν.
Νωρίτερα, το κανάλι Shot στην πλατφόρμα Telegram, το οποίο έχει πληροφόρηση από τις ρωσικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, μετέδιδε πως ένα drone καταρρίφθηκε στην περιφέρεια της Μόσχας και αρκετά άλλα καταστράφηκαν στη γειτονική Καλούγκα.
Moscow region, Russia ❗
Situation: Drone flyover 🛸🧚♂️💥
In Podolsk they were not able to shoot the drone down. Look closely on the right side. pic.twitter.com/jv6cucZaLD— LX (@LXSummer1) May 7, 2025
Η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ανέστειλε τις πτήσεις στο αεροδρόμιο Ζουκόφσκι στα περίχωρα της Μόσχας, καθώς και στο αεροδρόμιο της Καλούγκα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το τελευταίο 24ωρο έχουν καταρριφθεί 524 μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε διάφορα σημεία της επικράτειας.
Η ρωσική πρωτεύουσα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει περισσότερους από 20 ξένους ηγέτες που θα παραστούν στη στρατιωτική παρέλαση της Παρασκευής για τον εορτασμό της 80ής επετείου από τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης και των συμμάχων της επί της ναζιστικής Γερμανίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάτρα: Ενοχή για μέλη της Διοίκησης της «Αχαϊκής», αναμένονται βαριές ποινές ΒΙΝΤΕΟ
Απατεώνες με λεία μισού εκατομμυρίου ευρώ, με δράση στη Δυτική Ελλάδα ΦΩΤΟ
Παραδόθηκε ο δράστης μαχαιρώματος στην Πάτρα
Κασμίρ: Εξαπέλυσε πυραύλους η Ινδία, τουλάχιστον 11 νεκροί, η αντίδραση Τραμπ ΒΙΝΤΕΟ
Ο καιρός σήμερα 7/5: Πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες, η πρόγνωση για την Πάτρα
Πάτρα: Βίασε ανήλικη με αναπηρία, μήνυσε την οικογένειά της
Πρωτοποριακό σύστημα πυρανίχνευσης στην Δυτική Ελλάδα: 18 ψηφιακά «μάτια» κατά πυρκαγιών
Η Αχαΐα στο πλάνο ενεργειακής αξιοποίησης των απορριμμάτων – Τι αφορά
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News