Αχαΐα: Επικράτηση της παράταξης Ζιαζιά στις εκλογές των νοσοκομειακών γιατρών

Η παράταξη του νυν προέδρου της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Αχαΐας, Δημήτρη Ζιαζιά, κέρδισε άνετα τις εκλογές και φαινόταν να επικρατεί με αυτοδυναμία παίρνοντας τις 5 από τις 9 έδρες.

Αχαΐα,εκλογες,γιατρών,ζιαζιά

Η παράταξη ΕΜΕΙΣ – Ενιαία Μετωπική Ιατρική Συνεργασία, αναδείχθηκε απόλυτος κυρίαρχος στις εκλογές της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας (ΕΙΝΑ), που πραγματοποιήθηκαν χθες.

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα που είχαν βγει χθες το βράδυ, η παράταξη του σημερινού προέδρου της Ένωσης Δημήτρη Ζιαζιά, κέρδισε άνετα τις εκλογές και φαινόταν να επικρατεί με αυτοδυναμία 5 από τις 9 έδρες της Ένωσης. Ελαβε στο σύνολο των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας 340 ψήφους, αυξάνοντας τη δύναμή της κατά 61 ψήφους και 1 έδρα από τις προηγούμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα η παράταξη έλαβε στο ΠΓΝΠ 179 ψήφους, στον Αγ. Ανδρέα – Καραμανδάνειο και Κέντρο Υγείας 134 ψήφους και στο Αίγιο 27 ψήφους.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η παράταξη ΔΗΠΑΚ που πρόσκειται πολιτικά ΚΚΕ με επικεφαλής Χρήστο Δαύλο, και πήρε 121 ψήφους με 2 έδρες. Η παράταξη διπλασίασε τις ψήφους και την δύναμη της σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Αντίθετα, η παράταξη των Μαζαράκη – Ντρούβα ΑΚΙ-ΔΗΚΚΙ, είχε μεγάλες απώλειες με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τρίτη θέση με 102 ψήφους και 2 έδρες. Συγκεκριμένα είχε απώλειες 54 ψήφων και 1 έδρας από τις προηγούμενες εκλογές.

Καθόλου καλά δεν πήγε και η παράταξη ΕΣΙ που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πήρε 45 ψήφους, ενώ έχασε και την 1 έδρα που είχε στις προηγούμενες εκλογές.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ