Δυο ληστείες σε ένα 24ωρο στην Πάτρα – Εφιάλτης για ζευγάρι μέσα στο σπίτι του και υπάλληλο

Αδίστακτοι δράστες με την απειλή μαχαιριών λήστεψαν ζευγάρι στο σπίτι του, ένοπλος ληστής σημάδευε με το όπλο υπάλληλο πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Πάτρα

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12/11/21, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Δεμένικα Πατρών

Ένοπλη ληστεία στην Πάτρα – Της έβαλε το όπλο στο κεφάλι!

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, άνδρας κρατώντας όπλο μπήκε στο κατάστημα και απειλώντας την υπάλληλο, άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορές του pelop.gr ,  ο ληστής πλησιάσε την υπάλληλο, έβαλε το όπλο στο κεφάλι της και μιλώντα της Ελληνικά της ζήτησε να του δώσει χρήματα. Υπό καθεστως  απόλυτου τρόμου η υπάλληλος, του «παρέδωσε» περίπου 1.300 ευρώ.

Ο αδίστακτος ληστής, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης,  απομακρύνθηκε από το σημείο πεζός. Σ’ εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό, ενώ εξετάζεται και βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας.

ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ζευγάρι που ήρθε αντιμετώπο με την αγριότητα αδίστακτων μασκοφόρων ληστών που εισέβαλλαν στο σπίτι του στην Πάτρα.

Πάτρα: Λήστεψαν ζευγάρι υπό την απειλή μαχαιριών μέσα στο σπίτι τους!

Με την απειλή μαχαιριών και ασκώντας τους σωματική βία, οι ληστές που φορούσαν ιατρικές μάσκες και γάντια τους απέσπασαν τα κοσμήματα που φορούσαν και κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ, που φύλασσαν σε κομοδίνο. Μπήκαν στο σπίτι, από ανασφάλιστη πόρτα.