Ανδρέας Λοβέρδος: Ο Τσίπρας θα τους σαρώσει όλους στην αντιπολίτευση
«Έχω μεγάλη όρεξη για τα πολιτικά. Θέλω από Σεπτέμβρη να μπω στη μάχη», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκρατών Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε τα σενάρια περί πολιτικής επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα σαρώσει όλη την αντιπολίτευση. «Ο γκρεμός για όλους αυτούς είναι ο κ. Τσίπρας. Θα τους σαρώσει όλους αυτούς» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Action24.
Κληθείς να διευκρινίσει αν εννοεί και το ΠΑΣΟΚ και την αριστερά μαζί, ο πρώην υπουργός απάντησε ότι θα κάνει αίσθηση σε όλη αντιπολίτευση η κάθοδος του Αλέξη Τσίπρα.
Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές του διαθέσεις, ανέφερε: «Έχω μεγάλη όρεξη για τα πολιτικά. Θέλω από Σεπτέμβρη να μπω στη μάχη».
Ερωτηθείς αν θα κινηθεί αυτόνομα ή θα ενταχθεί σε κάποιο κόμμα, είπε πως τα έχει όλα έτοιμα στο μυαλό του, έχει πάρει τις αποφάσεις, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι αυτή τη στιγμή και θα τα αποκαλύψει όλα τον Σεπτέμβριο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το IMDb ανοίγει τις πόρτες σε streamers, TikTokers και influencers
Το 24ο Καρδιολογικό Συνέδριο στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
iPhone 18 Pro: Variable aperture, smart focus και Pro Controls άλλαξαν τη φωτογραφία
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών για τη νέα σχολική χρονιά ΦΩΤΟ
