Δεμένα τα πλοία, απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Προβλήματα στις ακτοπλοικές συγκοινωνίες λόγω των θυελλωδών ανέμων. Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο.
Καθηλωμένα τα πλοία στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου, λόγω του απαγορευτικού απόπλου σήμερα Παρασκευή 8/08/2025 λόγω θυελλωδών ανέμων.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, λοιπόν, υπάρχει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά για τα δρομολόγια των πλοίων, όμως κανονικά φεύγουν τα πλοία για Αργοσαρωνικό. Απαγορευτικό απόπλου υπάρχει και από το λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες, το λιμάνι του Λαυρίου για Κύθνο, αλλά και στην πορθμειακή γραμμή Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Η Απόδοση της Θεοτόκου στην Παναγίτσα του Δροσάτου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Ήλιδα: Ολοκληρώθηκε η παράσταση «Σταφιδόκαμπος» ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
