Στο Μέγαρο Μαξίμου η Γκιλφόιλ: Πρώτη επίσημη συνάντηση με Μητσοτάκη, τι θα συζητηθεί ΦΩΤΟ
Η Αμερικανίδα Πρέσβης στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη της συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ελληνικό έδαφος.
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Τετάρτης για την πρώτη της επίσημη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η ατζέντα του σημερινού τετ α τετ Μητσοτάκη – Γκίλφοϊλ στο Μαξίμου
Η συνάντηση σηματοδοτεί την έναρξη της διπλωματικής θητείας της Γκιλφόιλ στην Αθήνα και αναμένεται να καλύψει θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, η οικονομική συνεργασία και η ενεργειακή ασφάλεια.
Παράλληλα το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Νταγκ Μπέργκμαν και τον υπουργό Ενέργειας των ΗΠΑ Κρις Ράιτ, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα για την 6η Σύμπραξη για τη Διατλαντική Ενεργειακή Συνεργασία (P-TEC) που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Νοεμβρίου στο Ζάππειο.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Ο Δήμος Αιγιαλείας στηρίζει το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου με μια ξεχωριστή εκδήλωση
Μωβ «θησαυρός» υγείας: Το λαχανικό που πρέπει να βάλεις αμέσως στη διατροφή σου
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Δήμος Αιγιαλείας: Ο απολογισμός ενός χρόνου δράσεων, παρεμβάσεων και διαρκούς ενημέρωσης
Πού πηγαίνει το σπέρμα όταν δεν γίνεται εκσπερμάτιση για πολύ καιρό;
Βραδιά δίπλα στη θάλασσα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» Πάτρας ΦΩΤΟ
