Δυο και ένας πατρινοί με την Εθνική Πυγμαχίας στο Ευρωπαϊκό

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί σήμερα για τη Σερβία

Δυο και ένας πατρινοί με την Εθνική Πυγμαχίας στο Ευρωπαϊκό

Μία ακόμη σημαντική πρόκληση για την πατρινή πυγμαχία αποτελεί η συμμετοχή δύο αθλητριών της πόλης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, το οποίο ξεκινά αύριο στη Σερβία.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας θα συμμετέχουν τρεις εκπρόσωποι της Πάτρας. Πρόκειται για τον ομοσπονδιακό προπονητή και τεχνικό του Μίλωνα, Ηλία Πελεκούδα, τη Σοφία Ντίλιου του Μίλωνα και την Αγγελική Σδούγα, η οποία τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Στόχος και για τις δύο αθλήτριες είναι να πραγματοποιήσουν αξιόλογες εμφανίσεις και να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο.

O ΠΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ

Στο μεταξύ, μια σημαντική ευκαιρία για νέα διάκριση έχει ο πατρινός πυγμάχος της Παναχαϊκής Γιώργος Πλέας ο οποίος θα συμμετάσχει στη εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στους Μεσογειακοί Αγώνες. Η διοργάνωση θα γίνει στην Ιταλία από 21 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου και η Ελλάδα είναι μια από τις 26 συνολικά χώρες που θα δώσουν το παρών. Ο πυγμάχος του Νίκου Πλέα δουλεύεται καθημερινά τις τελευταίες ήμερες ώστε να είναι έτοιμος στο επόμενο δεκαήμερο, όπου θα αναχωρήσει η αποστολή για την Ιταλία.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο