Πάτρα – Κορονοΐος: Ο «φόβος των κλαμπ» και τα πρόσθετα μέτρα…

«Στα κλαμπ δεν είναι πάντα ελεγχόμενη η κατάσταση. Οι νέοι… ξεφεύγουν και ο φόβος της μετάδοσης του κορονοϊού καραδοκεί. Γι’ αυτό και οι έλεγχοι τα τελευταία βράδια είναι εστιασμένοι στα κλαμπ», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Πάτρα - Κορονοΐος: Ο «φόβος των κλαμπ» και τα πρόσθετα μέτρα…

Από μία ευχάριστη, αλλά και από μία ανησυχητική διαπίστωσε διακατέχονται οι επιτελείς της τοπικής ΕΛΑΣ, που τούτες τις εόρτιες μέρες έχουν εντείνει τους ελέγχους για να τιθασσευθεί η μετάλλαξη «Ομικρον».

Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό το ευχάριστο είναι ότι «οι καταστηματάρχες στην συντριπτική τους πλειοψηφία τηρούν τα μέτρα προφύλαξης και γι’ αυτό δεν είναι μεγάλος ο αριθμός των καταγεγραμμένων παραβάσεων».

Αντίθετα, η ανησυχία προέρχεται από μια υποκατηγορία των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. Από τα νυχτερινά κλαμπ, σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ. Ο ίδιος αξιωματικός επισημαίνει: «Στα κλαμπ δεν είναι πάντα ελεγχόμενη η κατάσταση. Οι νέοι… ξεφεύγουν και ο φόβος της μετάδοσης του κορονοϊού καραδοκεί. Γι’ αυτό και οι έλεγχοι τα τελευταία βράδια είναι εστιασμένοι στα κλαμπ. Δεν θέλουμε να είμαστε “ενοχλητικοί” την ώρα της διασκέδασης, όμως δεν γίνεται αλλιώς γιατί η συγκεκριμένη μετάλλαξη καλπάζει…».

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ