Πήγασος Μπεγουλακίου: «Να διασκεδάζουμε και να προσφέρουμε»

Ο Πήγασος σε συνεργασία με άλλες ακαδημίες πρόσφεραν τρόφιμα, ρούχα και ένα χρηματικό ποσό σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη

Πήγασος Μπεγουλακίου: «Να διασκεδάζουμε και να προσφέρουμε»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πήγασου Μπεγουλακίου με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η οποία έχει ως εξής:

«Με το ξεκίνημα της νεάς χρονιάς θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ που καμιά μάσκα δεν θα μπορεί να τα κρύψει.

Το 2022 ο Πήγασος θα συνεχίσει να βρίσκεται σε όλα τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας και να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα των κατηγοριών των ομάδων μας.

Ενημερωτικά η ομάδα μας διαθέτει 11 αθλητικά τμήματα τα οποία είναι τα εξής: -Bambini -mini -prejunior -junior -προπαιδες -παιδες -Ανδρών ποδοσφαίρου -Ανδρών μπάσκετ – love soccer-be a player – γυναικείο τμήμα γυμναστικής -pigasos girls.

Επίσης, ο σύλλογος μας διαθέτει μια ομάδα 7 ατόμων από φίλους και γονείς της ακαδημίας μας που ως σκοπό έχει την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ηδη, η “Ομάδα προσφοράς και αγάπης” πρόσφερε πολλά στους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη μέσα στις γιορτές, σε ασθενείς με σοβαρές ασθένειες και έδωσε χαρά μαζί με την Ακαδημία μας σε ηλικιωμένους τις μέρες των Χριστουγέννων με την παρουσία σε γηροκομείο της περιοχής μας!Συνεργάστηκε επίσης με άλλες ακαδημίες και πρόσφεραν τρόφιμα, ρούχα και ένα χρηματικό ποσό στην “Κιβωτό της Αγάπης” καθώςκαι τρόφιμα στην ομάδα “ΧΑΡΙ-ΖΩ”.

Ο Πήγασος είναι μια μεγάλη παρέα, που θέλει να διασκεδάζει,να προσφέρει και να ευχαριστηθεί τον αθλητισμό και την βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο! Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας και μας στηρίζετε!».

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ