Ανδρουλάκης: «Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, διαφωνούμε με τα μικροκομματικά παιχνίδια του Τσίπρα»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ανδρουλάκης: «Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, διαφωνούμε με τα μικροκομματικά παιχνίδια του Τσίπρα»

«Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά δεν θα μπω σε συζήτηση με μικροκομματικά παιχνίδια του κυρίου Τσίπρα. Πώς είναι δυνατόν να ζητάς εκλογές, την ίδια στιγμή που την Κυριακή το πιθανότερο είναι ο κ. Μητσοτάκης να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης;» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Απεδείχθη το ότι δεν στέκει ότι η κυβέρνηση ηγείται με τεχνοκρατική επάρκεια και αποτελεσματικότητα. Θα ψηφίσουμε την πρόταση αυτή» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ, τονίζοντας πως είναι προφανές ότι δεν θα παρέχουμε στήριξη στην κυβέρνηση.

«Αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αυτό θα υπερψηφίσουμε την πρόταση αυτή» είπε ο κ. Ανδρουλάκης. «Θεωρώ αδιανόητο, όμως, κάτω από αυτές τις συνθήκες εν μέσω πανδημίας να ζητάμε εκλογές» πρόσθεσε.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ