Όσκαρ: Oι χρήστες του Twitter ψηφίζουν την αγαπημένη τους ταινία – Ποια προηγείται

Δικαίωμα ψήφου στα φετινά βραβεία Όσκαρ δεν θα έχουν μόνο τα μέλη της Ακαδημίας, αλλά ακόμα και οι χρήστες του Twitter.

Όσκαρ: Oι χρήστες του Twitter ψηφίζουν την αγαπημένη τους ταινία - Ποια προηγείται

Το κοινό καλείται να επιλέξει την αγαπημένη του ταινία και κινηματογραφική στιγμή για τα φετινά βραβεία Όσκαρ. Πρόκειται για μια προσπάθεια της Ακαδημίας Κινηματογράφου της Αμερικής για να προσελκύσει τηλεθεατές.

Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Μαρτίου και μάλιστα τρεις τυχεροί που θα επιλεγούν μετά από κλήρωση θα δώσουν το παρών στην τελετή της επόμενης χρονιάς και θα παρουσιάσουν και βραβείο!

«Φωτιά» ψήφων μέσω Twitter 
Τις πρώτες ώρες υπήρχε βομβαρδισμός ψήφων για το Snyder Cut της Justice League, που δεν έχει όμως δικαίωμα συμμετοχής και στην συνέχεια η πρωτιά πήγε σε έναν απρόσμενο παίκτη: To Cinderella της Amazon με την Camila Cabello στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία ανήκε αρχικά στη Sony που πούλησε όμως τα δικαιώματα της στην Amazon, διατηρεί με ευκολία προς το παρόν την πρωτιά και ήδη έχει αρχίσει μία μουρμούρα στο Hollywood για την κίνηση της Ακαδημίας να κάνει αυτή την ψηφοφορία μέσω του Twitter.

Θυμίζουμε ότι το κοινό και πάλι μέσω twitter θα μπορεί να επιλέγει την αγαπημένη του σκηνή της χρονιάς, χρησιμοποιώντας απλά το hashtag #OscarsCheerMoment. Σε αυτή την περίπτωση πέντε τυχεροί θα κερδίσουν εισιτήρια ενός χρόνου για κινηματογραφικές αίθουσες, συνδρομές σε streamig υπηρεσίες και αντικείμενα από το μουσείο κινηματογράφου.

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία
Πριν δύο εβδομάδες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των βραβείων όσκαρ για την 94η τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου στο Dolby Theater του Hollywood.

Το Power of the Dog, η ταινία της Jane Campion, σάρωσε με δώδεκα υποψηφιότητες, ανάμεσα τους για καλύτερη ταινία, σκηνοθεσία, πρώτο ανδρικό ρόλο, δύο για δεύτερο ανδρικό ρόλο και δεύτερο γυναικείο ρόλο. Με δέκα υπoψηφιότητες ακολουθεί το Dune που θα διεκδικήσει ανάμεσα σε άλλα και αυτά για την καλύτερη ταινία.

Οι απουσίες από τις υποψηφιότητες που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι σίγουρα αυτές της Lady Gaga και της Ruth Nega από την κούρσα του πρώτου γυναικείου ρόλου, του Λεονάρντο ντι Κάπριo για τον πρώτο ανδρικό ρόλο και του Ντενί Βιλνέβ από τη σκηνοθεσία.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ