Και «Φυσικοθεραπεία»… και Σχολή Αμπέλου και Οίνου!

Του Γιάννη Μεντζελόπουλου, Δικηγόρος – γραμματέας ΝΔ Αιγιάλειας

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, δεν υπάρχει δίλημμα: ή «αγώνας, έστω και τώρα» για την παραμονή της Σχολής «Φυσικοθεραπείας» στο Αίγιο ή «δημιουργία Σχολής «Αμπέλου και Οίνου». Τα δύο θέματα, δεν είναι της ίδιας της τάξεως, συνεπώς δεν πρέπει να συγχέονται (όσο κι αν η αρχική …υποψία, πριν οριστικοποιηθούν οι πληροφορίες για τον «Φορέα», ήταν – μπορεί να πει κανείς- κάπως βάσιμη).

Γι’ αυτό ο Δήμος Αιγιαλείας πρέπει να έχει, εκ παραλλήλου, στην «ατζέντα» του και τα δύο θέματα!

Κι όσο κι αν είναι δύσκολη η μη μεταφορά της Πανεπιστημιακής Σχολής της Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα, η ίδρυση της Σχολής «Αμπέλου και Οίνου» φαίνεται απολύτως εφικτή. Κι όταν μιλάμε, για μία λίαν αγροτική και εξόχως οινοπαραγωγική περιοχή, ο στόχος αυτός, ασφαλώς, πρέπει να επιδιωχθεί και να υλοποιηθεί.

Με την ευκαιρία, υπό την ιδιότητα μου ως Γραμματέα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας Ν.Δ., επισημαίνω ότι η νυν Διοίκηση έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προς τα ανώτατα όργανα του κόμματος για την, πάση θυσία, διατήρηση της «Φυσικοθεραπείας» στην πόλη του Αιγίου, με αναλυτικό τρισέλιδο υπόμνημα, με επιχειρήματα και ως προς τις συνέπειες της (τυχόν) μεταφοράς -γιατί πάντα υπάρχει ελπίδα- στην Πάτρα. Ο γραφών δε, έχει πολλάκις αρθρογραφήσει ατομικά προς τούτο από καιρό.

Προσέτι, στο προμνησθέν τελευταίο έγγραφο, προσετέθησαν και άλλα θέματα του Αιγίου και της Αιγιαλείας.

Ενδεικτικά: «Σταφιδικό» (αγροτικές κινητοποιήσεις), Ε.Α.Σ. (Ε.Β.Ο.) Αιγίου, ενίσχυση Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας και ταχεία δημιουργία Ο.Π.Κ.Ε στο Αίγιο, ως προς την αστυνόμευση όλης της περιοχής.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ