Να εμπιστεύεστε τους Ελληνες γιατρούς

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ

Μετά από μία περιπέτεια υγείας που διήρκεσε 10 μήνες, θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον γιατρό (χειρουργό ουρολόγο) Μιχάλη Τσαγκαράκη και την Ομάδα της Ουρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου (τον Καθηγητή Αναστάσιο Αθανασόπουλο, τον Διευθυντή του ΕΣΥ (Χειρουργό Ουρολόγο) Ελευθέριο Φωκαέα και τη νεαρά γιατρό (Χειρουργό Ουρολόγο) Λίλα Γουλιμή για την υποδειγματική αντιμετώπιση του προβλήματός μου και την αποτελεσματική τους σύνθετη συνεργατική χειρουργική επέμβαση.
Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους παραπάνω αναφερθέντες γιατρούς και συνιστώ σε όλους τους συμπολίτες μας να εμπιστεύονται τους Ελληνες γιατρούς.
Σαν δάσκαλος, που έχει βοηθήσει αδιαλείπτως επί τριάντα χρόνια εκατοντάδες Ελληνόπουλα για να μπουν σε ράγες αποκατάστασης στο χώρο της Πληροφορικής, εντός και εκτός Ελλάδας, θεωρώ ότι η εκπαίδευση των γιατρών μας στην Ελλάδα είναι άριστη και βγάζει ειδικευμένους γιατρούς που είναι περιζήτητοι σε όλα τα προηγμένα κράτη.
Θερμά συγχαρητήρια στο Νοσοκομείο του Ρίου (το προσωπικό της Κλινικής ήταν άψογο) και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου μας.

  • Ο Θανάσης Τσακαλίδης είναι ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Μηχ. H/Y και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.