Νέστορας Νικολόπουλος: «Περισσότερη στήριξη…»

Μπήκαμε ήδη στον Φεβρουάριο και μετά και τις ανακοινώσεις της Παρασκευής περί παράτασης του lockdown στα μικρότερα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και στην επαναλειτουργία των ακαδημιών, επικρατεί μια γενικότερη βουβαμάρα έως αγανάκτηση στους ανθρώπους των ομάδων της περιοχής.
Κάποιοι, μάλιστα, εξ αυτών είναι έτοιμοι να διαβούν και τον… Ρουβίκωνα από πλευράς αντίδρασης, καθώς θέτουν ακόμη και θέμα βιοπορισμού, εξαιτίας των προσωπικών οικονομικών υποχρεώσεων που καλούνται να τακτοποιήσουν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν λόγω του λουκέτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Συλλόγων που διοικούν.
Η «Π» ανοίγει την συζήτηση και αξίζει να δούμε τις τοποθετήσεις που μας έκαναν γνωστοί παράγοντες, προπονητές και άνθρωποι του Αθλητισμού.
ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
(γενικός γραμματέας Αίολου Αγυιάς)
«Περισσότερη στήριξη»
«Ηταν πολύ σημαντική μεν η επιχορήγηση που λάβαμε από την Πολιτεία, όμως χρειάζονται κι άλλες ελαφρύνσεις και βοηθητικές παρεμβάσεις, ειδικά σε Συλλόγους που διαθέτουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπως εμείς, οι οποίες όσο έχουν παγώσει η αγωνιστική δράση και η λειτουργία των ακαδημιών, είναι πολύ δύσκολο να συντηρηθούν. Αν συνεχιστεί όλο αυτό, θα υπάρξει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Και κάτι ακόμη: Η σημασία του Αθλητισμού είναι τεράστια. Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται από κανέναν».