Τριπλή απονομή και μπασκετική δροσιά στο «Promitheas Park» – Φωτογραφίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για τα γυναικεία τμήματα μπάσκετ του Προμηθέα, καθώς στο «Promitheas Park» πραγματοποιήθηκε μια εορταστική εκδήλωση με εκπλήξεις, βραβεύσεις, χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

«Promitheas Park» «Οικογενειακή» φωτογραφία από την εκδήλωση απονομών στο «Promitheas Park»

Απονομή εις τριπλούν και δροσερές στιγμές μπάσκετ! Για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Promitheas Park» ο λόγος, κατά την οποία έγιναν οι απονομές στα κορίτσια του Προμηθέα 2014 για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων της ΕΣΚΑ-Η. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η, Παναγιώτης Λυκούδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Προμηθέα, Ανδρέας Λάσκαρης, καθώς επίσης και προπονητές, γονείς και πλήθος φίλων του μπάσκετ. Ηταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει μια σούπερ σεζόν για τις «Προμηθίνες» που τα σάρωσαν όλα! Την παράσταση έκλεψε για μια ακόμη φορά η χαρακτηριστική σέλφι του Βαγγέλη Λιόλιου! Να σημειωθεί τέλος ότι βράβευση έγινε και στην Εθνική μας ομάδα μπάσκετ Γυναικών που προετοιμάζεται αυτό το διάστημα στον Καστελλόκαμπο (ετοιμάζεται για τα φιλικά στη Σλοβενία και το τουρνουά στη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη).

Τέλος, το στέλεχος του ΑΣ Προμηθέας Λίτσα Κωστοπούλου έκανε και μια ξεχωριστή απονομή στην πρώτη ομάδα που έφερε μετάλλιο στο γυναικείο τμήμα του Οργανισμού πριν από μια 3ετία περίπου. Ηταν μια συμβολική κίνηση προκειμένου να τιμηθούν οι παίκτριες που είχαν υπάρξει επί της ουσίας «προπομπός» για όλα όσα ακολούθησαν από άποψη μεταλλίων στον Προμηθέα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Και κάτι τελευταίο: Η Ακαδημία του Προμηθέα έχει πλέον περίπου 150 κορίτσια στις τάξεις της, ενώ και τους τρεις τίτλους που κατέκτησαν οι «Προμηθίνες» φέτος, τους πήραν αήττητες!

 

«Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park»«Promitheas Park» «Promitheas Park»

«Promitheas Park» «Promitheas Park» «Promitheas Park»