Ο Προμηθέας έτοιμος για σεισμό στο ΟΑΚΑ!

Το τελευταίο διάστημα η περιοχή μας βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έντονης σεισμικής δραστηριότητας, η οποία φοβίζει μικρούς και μεγάλους.
Ο Προμηθέας θα επιχειρήσει σήμερα (ΕΡΤ-3, 5μ.μ.) να μεταφέρει το επίκεντρο αυτής της σεισμικής δραστηριότητας στο ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Αμαρουσίου την τελευταία τριετία.
Σαφώς και η ΑΕΚ είναι το φαβορί, σαφώς και η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει λόγω έδρας ένα μικρό αβαντάζ έναντι της ομάδας του Μάκη Γιατρά για να φτάσει στο ροζ φ.α., όμως οι «Προμηθείς» είναι σε θέση να αποδράσουν από την Αθήνα με το διπλό, το οποίο, μάλιστα, θα τους δώσει και το πάνω χέρι σε ό,τι αφορά τη μάχη της 4άδας.
Η αποστολή του Προμηθέα βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και ο Μάκης Γιατράς θα έχει στη διάθεσή του τα αδέρφια Γκραντ και τα αδέρφια Αγραβάνη, καθώς και τους Μίλερ, Αθηναίου, Λούντζη, Ν. Μπαζίνα, Χριστοδούλου, Γιαννόπουλο, Τανούλη και Αγκμπελίζ.
Το παιχνίδι είναι εξ αναβολής από την 4η αγωνιστική και αποτελεί το πρώτο μιας 3άδας συνεχόμενων ντέρμπι για τους «Προμηθείς», καθώς ακολουθούν οι δυο κολλητές μάχες με το Λαύριο, πρώτα εκτός και στην συνέχεια εντός έδρας. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα «χτυπήσει» την Ενωση και στην ψυχολογία, καθώς η ΑΕΚ μπήκε μεν στο πρωτάθλημα με 6 στα 6 (επεκτείνοντας το σερί που άρχισε στην περσινή σεζόν), όμως ηττήθηκε στα δύο από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της στη Basket League, με τελευταίο εκείνο της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αξίζει να σημειώσουμε και τους διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο να τραβάει τα βλέμματα όλων, καθώς ήταν ένας από τους ρέφερι του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στα Δύο Αοράκια της Κρήτης, όταν ο Προμηθέας ηττήθηκε από την ΑΕΚ, έχοντας πολλά διαιτητικά παράπονα. Εκτός από τον πολύπειρο διεθνή Αθηναίο διαιτητή, την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν και ο επίσης διεθνής Γιώργος Πουρσανίδης και ο Κώστας Πουρσανίδης, αμφότεροι από τον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.