Αχαΐα: Πρώτη κόντρα από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
Κριτική σε κυβέρνηση, βουλευτές και περιφερειακή αρχή, ξαφνικά από το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, με αφορμή τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Υποδομών για τη Δυτική Ελλάδα, από το Μεσολόγγι. «Σήκωσε το γάντι» η τοπική ΝΔ
Κριτική στην κυβέρνηση ΝΔ, τους βουλευτές και την περιφερειακή αρχή, ότι ανοίγουν τον «χορό» της προεκλογικής περιόδου με υποσχετικές μετά από 3 χρόνια απραξίας, άσκησε χθες το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας. «Με φιέστες, καταμαρτυρούν τον φτωχό απολογισμό έργου. Θυμήθηκαν την επέκταση της Διώρυγας Πηνειού για άρδευση της Δυτικής Αχαΐας, τη σύνδεση ΒΙΠΕ με Πατρών – Πύργου, ανάπλαση Λαδόπουλου -ο Πελετίδης ξαφνικά έπαθε αφωνία για τα ΣΔΙΤ- χωρίς χρονοδιαγράμματα, χρήματα… το παρά ένα των βουλευτικών εκλογών. Οι πολίτες της Αχαΐας έχουν μνήμη» τόνισε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Γεράσιμος Φεσσιάν.
Η ΝΔ Αχαΐας απάντησε: «Στην προσπάθεια να ξεπεράσει εσωτερικά προβλήματα αντιμαχόμενων ομάδων της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, βρήκε διέξοδο με το να επιτεθεί στην κυβέρνηση. Πατρών-Πύργου, σιδηροδρομική γραμμή, φυσικό αέριο θ’ αλλάξουν την περιοχή. Οι πολίτες αποδοκίμασαν την πρ. περιφερειακή αρχή για ολιγωρία, ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα. Στον περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη αναγνωρίζουν αποτελεσματικότητα, διεκδικητικότητα και υψηλή απορρόφηση κονδυλίων. Οι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση για τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Τα παιδιά πήγαν στην «Δρακότρυπα» στο Βραχνί Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μπήκα επίσημα στην εμμηνόπαυση
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
