Πάτρα: Ανοικτοί από σήμερα οι κλιματιζόμενοι χώροι του ΚΟΔΗΠ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, κατά τις παραπάνω ώρες, έχοντας μαζί τους ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα διαμονής κ.λπ.).
Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), γίνεται γνωστό, ότι προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση συμπολιτών μας σε κίνδυνο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν από σήμερα σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, λειτουργούν οι κλιματιζόμενοι χώροι στο κτίριο των Δομών Αστέγων (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την παραμονή των πολιτών κατά την διάρκεια της ημέρας, από σήμερα, Πέμπτη 18, μέχρι και την Κυριακή 21 Αυγούστου και για τις ώρες από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 10 το βράδυ.
Σε περίπτωση συνέχισης του καύσωνα θα υπάρξει νέα ενημέρωση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, κατά τις παραπάνω ώρες, έχοντας μαζί τους ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα διαμονής κ.λπ.).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα: 2610 342995 και 2414 400300, κατά τις ώρες 8 π.μ. έως 8 μ.μ.
Οι δομές Αστέγων λειτουργούν από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΣΠΑ 2014-2020.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ikea: Το νέο Bluetooth ηχείο των 59,99 δολαρίων συνδέεται και με την TV
Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πατρών στο Frontiers Planet Prize 2026
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Samsung SmartTag 3: Διέρρευσε με νέο design και τιμή 29,99 δολάρια
