Σάρον Στόουν: Σταμάτησε τα μπότοξ εξαιτίας ενός άνδρα 

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Σάρον Στόουν, αιτία να «κόψει» τα μπότοξ ήταν ένας άνδρας, κατά πολύ νεότερός της, ο οποίος την απείλησε πως θα σταματήσει να τη βλέπει, αν σταματήσει τις ενέσιμες θεραπείες.

Στόουν

Ένας… άνδρας στάθηκε κάτι σαν σημάδι να διακόψει η Σάρον Στόουν τα μπότοξ, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Vogue για το τεύχος του Σεπτεμβρίου και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση που είχε με τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ εξήγησε επίσης τον λόγο που τις σταμάτησε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αιτία να «κόψει» τα μπότοξ ήταν ένας άνδρας, κατά πολύ νεότερός της, ο οποίος την απείλησε πως θα σταματήσει να τη βλέπει, αν σταματήσει τις ενέσιμες θεραπείες.

«Μάλλον έγινε για το καλό μου. Μου ζήτησε να συνεχίσω τα μπότοξ, αλλιώς θα με παρατούσε. Τον είδα άλλη μια φορά μετά από αυτό, γιατί σκέφτηκα ότι ίσως δεν το εννοούσε, αλλά τότε μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται», αναφέρει η Σάρον Στόουν.

Στη συνέχεια, τόνισε πως πλέον ενδιαφέρεται να έχει στη ζωή της ανθρώπους που «βλέπουν» πέρα από την εμφάνισή της.

«Υπήρχαν περιόδοι που έκανα πολλά μπότοξ κι έβαζα συνεχώς, fillers και τέτοια, όμως μετά έπαθα ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, είχα εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες και έπρεπε να σταματήσω για λίγο. Όταν τα έκοψα, είδα το πρόσωπό μου να επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση. Τότε κατάλαβα πώς ήμουν με όλα αυτά», εξηγεί η ηθοποιός.

http://https://www.instagram.com/p/Ch5IMX3J-ns/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b4c87814-ec0f-4a67-9cb6-11210747219f

Η εμπειρία αυτή που παραλίγο να την οδηγήσει στον θάνατο, την έκανε να αναθεωρήσει σχετικά με τις ενέσιμες θεραπείες. «Κατάλαβα ότι δεν είναι μια χαριτωμένη πολυτέλεια, αλλά ένα είδος επώδυνης, νευρολογικής ανάγκης», παραδέχεται σήμερα.

Πλέον, αγαπάει τον εαυτό της και θέλει να εμπνέει τις γυναίκες να εκτιμούν την εικόνα τους. «Οι γυναίκες νιώθουμε αόρατες μετά από μια ηλικία. Ειδικότερα, αν γίνουμε μαμάδες. Είσαι 45 και οι άνθρωποι περνούν από δίπλα σου σαν να μην είσαι εκεί», εξηγεί κλείνοντας.

http://https://www.instagram.com/p/Chx8ddKpSyZ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=33d70577-6841-41e5-a1dd-ea878f1ecee0