Ζούρος, Τόμιτς και… έκπληξη για Προμηθέα!

Ενα είναι το ερώτημα που απασχολεί αυτό το διάστημα τους ανθρώπους του Προμηθέα, αλλά και τους φίλους της ομάδας: Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής…
Μετά την «παρέλαση» ονομάτων που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα – από τον Ηλία Ζούρο και τον Ηλία Παπαθεοδώρου μέχρι τον Μίλαν Τόμιτς και τον Γιόζεπ Μαρία Μπεροκάλ – ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οτι την τελική απόφαση θα την πάρει η διοίκηση του Προμηθέα, η οποία σημειωτέον δεν δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα. Βλέπετε, το πόστο του προπονητή είναι κομβικής σημασίας και πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, πόσω μάλλον μετά από μια 10ετία απανωτών επιτυχιών, στην οποία ο Μάκης Γιατράς άφησε το στίγμα του.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν θα αργήσει για πολύ ακόμη η ώρα της τελικής συμφωνίας, καθώς οδεύουμε ήδη προς το τέλος Ιουνίου και θα πρέπει να ξεκινήσει σιγά-σιγά ο προγραμματισμός για του χρόνου. Ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στον Προμηθέα, ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν, που θα γίνει η προετοιμασία κι ένα σωρό άλλα θέματα για τα οποία θα αποφασίσει ο νέος προπονητής.
Πως έχουν αυτήν την στιγμή τα πράγματα; Στο μυαλό των διοικούντων είναι τρεις υποψήφιοι, δυο Ελληνες και ένας ξένος. Και οι τρεις έχουν μπει αυτήν τη στιγμή στο μικροσκόπιο και στη «ζυγαριά» και όλοι τους φέρεται να έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία. «Αυτήν την στιγμή όλοι τους είναι στο 50-50%», σχολίαζε χθες στην Π» στέλεχος της διοίκησης.