Πολλές εμπειρίες για τις Γυναίκες του Προμηθέα
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα έκανε αρκετές δοκιμές στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αμιλλα για το Κύπελλο Ελλάδας. Δεν πήρε μεν την πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης, έμαθε, όμως, πολλά ενόψει της πρεμιέρας της Α2 Εθνικής.
Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Προμηθέα να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της α΄ φάσης της διοργάνωσης ηττήθηκαν με 59-38 από την Αμιλλα, εκτός έδρας.
Το παιχνίδι χρησίμευε ούτως ή άλλως ως φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα του Νίκου Νάκη ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Διαιτητές: Νάστος-Μπακετέα. Τα 10λεπτα: 16-7, 31-25 (ημ.), 50-27, 59-38.
ΑΜΙΛΛΑ (Γουναρά-Αζμανίδου): Αυγέρη, Τζουγκράκη 12 (2), Θεοδώρου, Καραχάλιου 15, Νίξινα, Λυκούδη 2 Μαντή, Χαρούνι 8 (1), Αμίτσι 3 (1), Μόσχου 2, Παπακώστα 7, Μούκα 10 (2).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Νάκης): Τασουλή 8, Μαρίνη 8, Αργυροπούλου 7 (1), Δασκουλίδου 8, Καλαμπαλίκη 4, Ευσταθίου 2, Ολυμπίου 1, Στεφανάτου, Παυλάκη, Σμυρνιώτη, Παπαδοπούλου, Σταμούλη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Tο εμβληματικό έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της οδού Ρίτσου ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
