Τριφύλλη για Φιλιππίδη: «Θα κατέθετα υπέρ του, αλλά όχι για πράγματα που δεν είδα»
Η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξή της για τον Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εναντίον του, δήλωσε ότι θα κατέθετε υπέρ του για συγκεκριμένα πράγματα.
Σε συνέντευξη της η Βάσια Τριφύλλη για την δικαστική υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εναντίον του, η ηθοποιός δήλωσε ότι θα κατέθετε υπέρ του συναδέλφου της για συγκεκριμένα πράγματα.
«Τον αγαπώ πολύ και δεν μπορώ να πω κάτι κακό, γιατί δεν μου έχει κάνει κάτι εμένα προσωπικά. Είναι νευρικός. Του είχα πει μια φορά θυμάμαι “έχεις στα υπόψιν σου από που να αγοράσουμε πόρτες;”», ανέφερε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.
Στη συνέχεια, δήλωσε πως θα κατέθετε υπέρ του ηθοποιού, αλλά για πολύ συγκεκριμένα πράγματα και όχι, για κάτι που δεν είδε. «Δεν θα μπορούσα να καταθέσω υπέρ του για αυτά που δεν είδα. Αλλά θα κατέθετα για άλλα πράγματα», είπε.
Τέλος, όσον αφορά τα όσα ακούστηκαν για τις παράλληλες σχέσεις που διατηρούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ ήταν με την Ελπίδα Νίνου, η Βάσια Τριφύλλη την χαρακτήρισε «ήρωα» που μπορούσε να τις αποδεχτεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Πατρών – ΠΑΣΑΠΠ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
Λαμπρός εσπερινός στον Ψαθόπυργο για την Μεταμόρφωση του Σωτήρος ΦΩΤΟ
Ο ουρανός ετοιμάζει υπερθέαμα – Πλησιάζει η πιο εντυπωσιακή αστρονομική ημέρα της χρονιάς
Νέο μοντέλο, νέος agent: Τι φέρνει η Meta
