Οι μαγικές ασίστ Φαρμάκη, ο «non-stop» Μπονάνος και το buzzer beater Παπαδόπουλου – Φωτογραφίες

Μαγεία στα Ψηλαλώνια! Με τον Νεκτάριο Φαρμάκη σε ρόλο… Μάτζικ Τζόνσον, τον Χαράλαμπο Μπονάνο ασταμάτητο μέσα στο «ζωγραφιστό» και τον Τάκη Παπαδόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι, το σημερινό πρωινό στο τουρνουά 3×3 που διοργανώνεται το weekend στην Πάτρα, ήταν ομολογουμένως ξεχωριστό!

Φαρμάκη Αναμνηστική φωτογραφία για Προκόπη Κόγκο, Χαράλαμπο Μπονάνο, Τάκη Παπαδόπουλο, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον γράφοντα

Το σημερινό πρωινό στα Ψηλαλώνια ήταν διαφορετικό και σίγουρα ιδιαίτερο, εντυπωσιακό και άκρως χορταστικό!

Κι αυτό γιατί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έπαιξε μπάσκετ, 3×3 συγκεκριμένα (στο τουρνουά που ολοκληρώνεται την Κυριακή στα γήπεδα που έχουν στηθεί κάτω από το άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού) και απέδειξε ότι και σε αυτόν τον τομέα μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά.

Την ομάδα της Περιφέρειας αποτελούσαν ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλέκτρονικής Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης.

Απέναντί τους βρεθήκαμε εμείς, ο γράφων και ο Προκόπης Κόγκος, μαζί με κάποιες ακόμη ενισχύσεις (απουσίαζε βλέπετε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος λόγω τραυματισμού) και προσπαθήσαμε να βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας.

Ελα, όμως, που οι της Περιφέρειας ήταν προπονημένοι και μας έβαλαν τα γυαλιά!

Χώρια το ότι είχαν και δυνατή κερκίδα!

ΦαρμάκηΦαρμάκηΦαρμάκη

Με καλάθι του Προκόπη καταφέραμε και πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση (6-6), αλλά εκεί μίλησε ο Τάκης Παπαδόπουλος που… έπαιζε εντός έδρας (το σπίτι του είναι στα Ψηλαλώνια) και πέτυχε το νικητήριο 7-6!

Την παράσταση στο παιχνίδι έκλεψε ο Νεκτάριος Φαρμάκης με τις μαγικές ασίστ που μοίρασε (ανάμεσά τους και η πάσα που οδήγησε στο νικητήριο καλάθι) και το τυχερό «7» στη φανέλα, ενώ μέσα στη ρακέτα «καθάρισε» ο (εμφανώς προπονημένος από το «Run Greece») Χαράλαμπος Μπονάνος. Παράλληλα, βοήθεια από τον… πάγκο έδωσε και ο Νίκος Κοροβέσης.

Οπως καταλαβαίνετε ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή για όλους μας, με τη ρεβάνς, όμως, να είναι ανοικτή!

Αυτήν τη φορά δεν θα χαριστούμε…

Φαρμάκη Φαρμάκη Φαρμάκη Φαρμάκη Φαρμάκη Φαρμάκη Φαρμάκη Φαρμάκη Φαρμάκη Φαρμάκη Φαρμάκη