Δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Υπάρχουν ευθύνες και θα αποδοθούν» ΒΙΝΤΕΟ

«Υπάρχουν ευθύνες και θα αποδοθούν» υποστηρίζει ο συνήγορος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

Δικηγόρος

Να αποδοθούν ευθύνες ζητά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, συνήγορος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, της αποθανούσας σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, μετά από μία πρώτη ανάγνωση του ιατρικού φακέλου της σπιτονοικοκυράς, «δεν δινόταν η συνταγογράφηση των φαρμάκων όπου το νοσοκομείο ως αρμόδιο για να την περιθάλψει είχε δώσει εντολή στους οικείους της να λαμβάνει τα φάρμακα της».

Σε δήλωση που προχώρησε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστήριξε «είναι η γνωστή κυρία η οποία με είχε μηνύσει για την τσάντα της Τζωρτζίνας και δυστυχώς για εκείνη η μήνυσή της θα καταπέσει στο αρχείο, αλλά σήμερα έρχεται ως μάρτυρας στην κα ανακρίτρια, τον λόγο το γνωρίζει η ίδια. Εγώ θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω προσφύγει εναντίον της με μηνύσεις και αγωγές διότι η αδελφή της θα πρέπει να λογοδοτήσει για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα.

» Η υπόθεση αυτή είναι στο στάδιο του ιατρικού φακέλου που έχουμε λάβει εμείς προσωπικά. Οι ευθύνες σύντομα θα επέλθουν σε όσους είχαν την ευθύνη, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή της. Είδαμε στην αποσφράγιση του ακινήτου ποια ήταν τα πράγματα τα οποία έλειπαν, τα κλεμμένα. Και είδαμε ότι τα πράγματα τα οποία η κα Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της κατηγορούμενης είχε καταλάβει τον 1ο όροφο παρανόμως μαζί με την αδελφή της και τον κ. Δασκαλάκη.

» Ως νομικός συμβούλους με μια πρώτη ανάγνωση, δεν δινόταν η συνταγογράφηση των φαρμάκων των οποίων το νοσοκομείο ως αρμόδιο για να την περιθάλψει είχε δώσει εντολή στους οικείους της να λαμβάνει τα φάρμακα της. Αναγνωρίζεται λοιπόν και από έναν άνθρωπο που είναι αδαής ιατρικά, πως όταν αφήνεις αβοήθητο έναν άνθρωπο χωρίς να του χορηγείς τα φάρμακά του, του δημιουργείς πρόβλημα, πρόωρο θάνατο και ίσως αυτοί που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Σήμερα είναι μπροστά τους ο ιατρικός φάκελος, όπως και στη δικαιοσύνη, για να μπορέσει να εξακριβωθεί ποια ακριβώς είναι η ευθύνη τους».

 

Πηγή: dikaiologitika.gr