Πότε θα αρχίσει η Super League 2; 6, 13 ή 20 Νοεμβρίου;

Πότε

Κυριολεκτικά κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα ξεκινήσει επιτέλους το πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2. Αρχικά θυμίζουμε ότι είχε προγραμματιστεί η πρεμιέρα για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Αναβολή στην αναβολή, βγαίνει πλέον και ο Οκτώβριος και ενώ πριν από μερικές ημέρες είχε γνωστοποιηθεί ότι η σέντρα θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου, τώρα όλα είναι στον «αέρα»!

Τι έχει συμβεί; ΠΑΟ Ρουφ, Ηλιούπολη και Ηρακλής Λάρισας που ανέβηκαν από τη Γ’ Εθνική ως επιλαχούσες ομάδες δεν έχουν προλάβει να συγκροτήσουν φακέλους για να τους καταθέσουν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με το γράμμα του νόμου οι φάκελοι τους πρέπει να κατατεθούν 10 τουλάχιστον ημέρες πριν από τη σέντρα στην ΕΕΑ. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να υπάρξει μια ελαστικότητα στον κανονισμό και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου παρά το γεγονός της μη «έγκαιρης» κατάθεσης των φακέλων.

Κάποιοι άλλοι δεν κάνουν βήμα πίσω τονίζοντας ότι θα ισχύσει κανονικά ο κανονισμός! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι άκρη δεν βγαίνει…